Христина 🌺

Вибач Eveline, я зрадила тобі…

Вибач Eveline, я зрадила тобі…

Тут вже багато хто знає, що Eveline look up - це моя найулюбленіша палетка тіней. Вона зі мною була завжди і всюди. Жоден макіяж не обходився без неї.

І коли зʼявилася ця палетка від Catrice, я спочатку не звернула на неї уваги. Не зацікавила вона мене навіть тоді, коли всі блогери, як один "кричали" про те, які це класні тіні...і їх точно треба брати.

Аж настав час, коли Eveline вже потихенько використала всю себе...і я почала шукати якісь інші тіні. От тоді я звернула увагу на них. Подивилася...і вирішила, що такі відтінки мені не підійдуть...і знов Eveline пішла до рук😅.

Аж тут взяла...і якось так спонтанно- не планово її купила. Навіть не усвідомила, чому😂 ( і таке зі мною трапляється). Якби роздумувала, то знов покупка б відклалася.

І купила я її за 160 грн...це дійсно бюджетна ціна.

Вибач Eveline, я зрадила тобі…
Вибач Eveline, я зрадила тобі…

Дехто називає ці відтінки " кольорами землі".

Колись в мене була Eveline charming mocha...з нею макіяж виходив суто рижим. 12 відтінків, а все зводилось до рижого, як не крути.

Я думала, що ця буде схожою. Але ні...з нею виходять як холодні, так і теплі макіяжі.

На світлий і золотий пігменти я особливої надії не покладала, бо мені такі відтінки не йдуть. В Eveline вони так і залишилися не користовані. Але тут вони мені підійшли🙄. Я сама в шоці була. І думаю через те, що вони заходять в холодний підтон, а не в теплий, як прийнято в таких відтінків.

Самі тіні дуже класні, мені за текстурою нагадують Collistar. Легко тушуються, не осипаються, тримаються без бази весь день. Пігменти мають ніби як вологу текстуру...якесь таке враження.

З ними вийде будь-який макіяж, на будь-яку подію.

Я дуже задоволена ними, спробувала раз...і тепер рука постійно тягнеться тільки до них.

Це, однозначно, найкраща покупка місяця. Шкодую тільки про те, що так довго вагалася чи купляти.