Ганночка Тетяна

Маска від La'dor Herbalism treatment

Маска від La'dor Herbalism treatment
Маска від La'dor Herbalism treatment
Маска від La'dor Herbalism treatment
Маска від La'dor Herbalism treatment

Маю фарбоване і пошкоджене волосся з посіченими кінчиками. Маску від La'dor Herbalism treatment придбала вперше і, забігаючи наперед, відмічу, що вона мене приємно вразила.
Від La'dor я взяла ще декілька засобів, деякі повторно. Взагалі, ця марка мені дуже подобається.

Маска від La'dor Herbalism treatment

Маска в м'якій тубі (є об'єм і побільше, тільки в банці), була запакована в плівку.
В складі містить багато корисних компонентів: комплекс амінокислот, рослинні екстракти і безліч інших речовин.

Маска білого кольору, дуже густа, із-за чого видавлюється трохи туго.
Аромат виключно трав'яний, насичений, для мене дуже приємний. Тут відчувається меліса, шавлія, гамамеліс, м'ята, евкаліпт й інші трави. На волоссі запах практично не залишається.

Текстура щільна, на дотик трохи масляниста, але волосся вона зовсім не обтяжує і я б навіть не сказала, що вона має виражені живильні властивості.
Із-за густої консистенції в принципі не виникає проблем з її розподіленням, просто треба ретельніше проходити по прядкам.

Маска навіть на вологому волоссі не втрачає свою форму, щоб вона танула, вибиралася, пінилася і стікала, ні. Вона залишається такою ж, як і в момент нанесення, не трансформується. Змивається легко, не потребує довгого ополіскування.

Волосся після неї гарно розчісується, моя Tangle teezer в мить розплутує навіть вологі пасма, роблячи це максимально акуратно, не травмуючи і не розтягуючи волосся.

Ефект на моєму освітленому волоссі мені дуже подобається. Після маски воно виглядає більш доглянутим, пружним, еластичним на дотик і гладким. Засіб гарно розгладжує і прибирає пухнастість, приборкуючи посічені кінчики.

Волосся не бруднить, воно свіже, об'єм присутній, по довжині не сухе. Спочатку я чомусь уникала нанесення на корені, та дарма. Тепер наношу повністю. В такому разі вона позитивно впливає і на шкіру голови, дає охолоджуючий ефект, не сприяє швидшому забрудненню прикореневої зони.
Маска варта уваги, доглядові властивості у неї гідні.