Кузя Ю-а

18+ або соромʼязливим не читати

18+ або соромʼязливим не читати

Соромʼязливих не читати.. ага, зараз! Читати, ще й як!

Отримання жінкою сексуального задоволення зараз не так сильно залежить від наявності постійного партнера, та і партнера взагалі. У цьому допоможуть секс-іграшки, асортимент яких щороку розширюється.

Одним із варіантів іграшок - є вакуумний кліторальний стимулятор Satisfyer Pro Penguin Next Generation, який активно завойовув серця (на або дещо інше) багатьох жінок. І моє теж. Давно.

Доречі, навіть при наявності партнера, ця штучка його не витісняє. А от знайти в собі нові точечки дотику чи дізнатись про себе більше - от тут цей джентельмен допоможе! Та й знання себе сильно розвиває сімейне життя.

Пінгвінчик джентельмен, гарно одягнений в чудового рожевого метелика, і як справжній мужчинка покликаний дарувати задоволення 💋

Він особливий та працює з допомогою впливу повітря, а саме вакуумними рухами.

Він виготовлений з надійного ABS-пластику та силікону, що покриває основні частини гаджета. Завдяки цьому Satisfyer Pro Penguin Next Generation м'який, приємний на дотик та міцний одночасно.

Для початку роботи необхідно додати отвір до клітора – він повинен знаходитися всередині. Запустивши прилад, господиня одразу відчує задоволнння, і повірте, довго чекати не прийдеться ;) Декілька режимів, з натиском кожного наступного, ви лише пришвидшите очікуваний результат.

Переваги вакуумного стимулятора Satisfyer Pro Penguin Next Generation очевидні:

  • невеликий розмір, що дозволяє носити його із собою у сумочці або чохлі;
  • можливість точного налаштування – доступно 11 робочих режимів, що відрізняються патернами, інтенсивністю (потрібно лише натискати на кнопки для перемикання);
  • зручне управління Satisfyer Pro Penguin Next Generation – кнопки знаходяться в зоні досяжності;
  • безпечний для шкіри силікон – унеможливлено пошкодження, подряпини під час активної експлуатації;
  • водонепроникність – девайс можна брати із собою в душ, не боячись зламати його.

Гаджет заряджається досить швидко. Іноді вистачає 10 хв на заряді, аби він відпрацював дві зустрічі із вами)

Рекомендую купити кожній жінці, аби навіть просто спробувати щось нове. Ну ок, нікому про цю іграшку не розказуйте) можете і від чоловіка сховати. Не всі ж таке приймають. Або крутий подарунок подружці. Але не дивуйтесь, що вона буде щасливіша від вас 😂

18+ або соромʼязливим не читати
18+ або соромʼязливим не читати