Julianna Vini

Взагалі не мій аромат

Взагалі не мій аромат

Давно хотіла спробувати гелі для душу бренда Tesori d`Oriente. Обирала за складом, за описом які саме а ньому є аромати та за добрими відгуками, так як у цього бренду багато прихильників. Звісно підкупив дизайн).

Tesori d`Oriente - це італійський бренд для любителів східних арамотів. Якість гелю добра, добре піниться та не викликає подразнень. Оформлення більш ніж добре, за свою ціну виглядає ефектно, може бути як подарунковий варіант, але в тому випадку, якщо добре знаєш смак людині, якій хочеш подарувати, бо можна сильно промахнутися). У них великій вибір гелів для душу з різним оформленням та різними ароматами. Зараз вони йдуть по знижці.

Розберемо аромат гелю срібного кольору White Musk за описом який надає бренд:

- білі квіти

- рожеві пелюстки і жасмин

- пудрові ноти

- амбра

- дерево

- білий мускус.

Особисті враження:

Я не чую нічого окрім мускусу та пудрового аромату. Одразу як дістала гель з коробки від Makeup була приємно вражена як же гарно він виглядає, але все враження зіпсував запах. У мене з ним самі негативні враження які тільки можуть бути, з запахом старості, старої людини ( або ще й гірше). І він дуже шлейфовий, це не легкий запах, а дуже насичений та довго залишається на шкірі. Митись ним звісно не зможу. Одразу після використання намагалась перемитись милом кілька разів, щоб позбутися цього запаху але він все одно залишався ДУЖЕ довго і неприємні асоціації про бабку залишались разом з ним

Я відкрила для себе, що запах мускусу зовсім не переношу і взагалі більше не хочу чути. Та була в шоці від відгуків людей, яким сподобався цей аромат, бо теж брала його дивлячись на відгуки та на такий ажіотаж навколо цього продукту (

Можу порадити, якщо хтось теж думає чи брати його чи ні, уважно придивитися який саме там аромат та не вестись тільки на дизайн. Він може сподобатися тим хто любить східні, неординарні аромати, можливо прихильникам парфумів Chanel 5.

Але ж у кожного свій смак та він точно не для всіх.

Взагалі не мій аромат