Strange Love

Ензимний пілінг від Marie Fresh Cosmetics: М'який та ефективний

Ензимний пілінг від Marie Fresh Cosmetics: М'який та ефективний

Консистенція у пілінгу приємна: це прозорий в міру рідкий гель, який легко розподіляється по шкірі. Не містить абразивних часточок (це ідеально для таких куперозних красунь, як я). Не щіпає, не пече, навіть якщо на шкірі є дрібні пошкодження чи запальні процеси. Засіб має приємний кисленький аромат. Запах ненав'язливий, проте він робить процес експозиції пілінгу на обличчі ще більш приємним.

Ензимний пілінг від Marie Fresh Cosmetics: М'який та ефективний

Я використовую пілінг 1-2 рази на тиждень. Очищаю шкіру обличчя м'яким гелем, потім наношу пілінг, уникаючи області навколо очей. Залишаю на 5 хвилин, а потім змиваю теплою водою.

Після використання пілінгу шкіра стає неймовірно приємною на дотик: гладенькою, м'якою, сяючою, як у дельфіна. Такий природній глоу-ефект. Зникають дрібні нерівності та лущення. Пілінг також допомагає очистити пори та освіжити колір обличчя.

На фотографіях ви добре можете побачити різницю, особливо у зоні навколо носа: деякі чорні цятки повністю зникли, інші стали світлішими, кірочок та ознак сухості немає. Після використання відсутнє почервоніння, скоріш навпаки відтінок шкіри став більш рівномірним.

Після використання ензимного пілінгу від Marie Fresh Cosmetics тональний лягає неймовірно круто, наче друга шкіра: ось що значить якісне очищення та підготовка.

Я задоволена ензимним пілінгом Marie Fresh Cosmetics Enzyme Peeling. Він став невід'ємною частиною мого догляду за шкірою. Я рекомендую Cosmetics Enzyme Peeling всім, хто шукає м'який неабразивний, але ефективний засіб для очищення шкіри. Він дійсно чудовий!