Христина 🌺

Рисова пудра без тальку…

Рисова пудра без тальку…

На кожен день, коли просто вирівнюю тон лиця і не роблю макіяж, люблю користуватися натуральною косметикою. Для таких випадків в мене є ВВ Paese і розсипна пудра. До цього була Bell...і вже майже закінчувалась. Та щось з нею пішло не так...і я терміново змушена була шукати заміну. Реклама- це рушійна сила😅. Тож покупка цієї рисової пудри, яку всі так хвалили, за мною не забарилася.

І, до речі, я іі купляла за 150 грн...це прямо дуже пощастило, бо, зазвичай, ціна на неї дорожча.

Рисова пудра без тальку…

Перше, на що я спокусилася- повністю натуральний склад: нема тальку, мінеральних олій, силіконів, спирту...і інших речовин, які можуть нанести шкоду шкірі. Схвалена дерматологами.

Пудра біла, але на колір шкіри ніяк не впливає. По консистенції нагадує розпушувач для тіста. Має запах...мене він трішки дратує, але я його чую ~20 секунд, потім він вивітрюється.

А як вона класно матує шкіру...її взагалі не потрібно поновлювати протягом дня. Моїй жирній шкірі вона підійшла ідеально, з нею шкіра дихає, нема жирного блиску і маски. Її не видно на лиці, вона не "зʼїдає" тональний, а ідеально зливається зі шкірою.

Також виробником заявлено, що вона працює як праймер і пудра одночасно. Так...я теж це помітила. Її беру під очі- вона не западає в зморшки я не забиває пори, а навпаки- розгладжує. Наношу пензликом для пудри.

Цю пудру дуже-дуже рекомендую всім...вона дійсно достойна. Хто вагається- можна сміливо брати.