Мої маленькі бюті гаджети
Чи варто їх купувати.
Маю невелику колекцію бюті гаджетів, тому і хотіла розповісти про дію кожного і чи варто купувати той чи інший гаджет.
Почнемо з елетричної щітки для лиця 5 в 1.
Призначення її полягає в очищені шкіри та забезпечує мякий масаж шкіри лиця та шиї.
В наявності було 4 насадки - це щіточка, спонж для зняття макіяжу (видно на фото), латексний спонж, роликова насадка та абразивний наконечник, пілінг.
У мене залишилась лише насадка спонж для зняття макіяжу, бо вже давно маю цей гаджет. І він відпрацював всій час.
Латексний спонж - для масажу області навколо очей, щік.
Спонж для зняття макіяжу - ретельно видаляє макіяж з обличчя.
Щітка - масажує, видаляє епідерміс, що відшарувався.
Роликова насадка - масажує, покращує кровопостачання шкіри, надає розслаблюючу дію.
Абразивний наконечник, пілінг видаляє мозоль епідермісу.
Живлення від батарейок типу АА.
Має два режима роботи - мала швидкість обертів та велика. Нажаль у мене підтерся напис.
Дуже ретельно очищає пори та шкіру від слідів себуму, а також макіяж не залишаючи слідів від косметики. Дуже нагадує дію скраба, шкіра стає мякенькою чистою та свіжою.
З приводу масажу нічого сказати не можу бо він мені не зрозумілий був чомусь, тобто сама насадка - вона плоска, а наприклад щоки мають овальну геометрію, і при контакті проскользувало або зовсім нічого не виходило, при сильному натискані на шкіру масажер "буксував". Так що, якщо б насадка була якоюсь іншою думаю діло пішло.
Із плюсів
Єкономічна, добре виконує свою роботу, частково компактна.
Із мінусів
Відсутність акумулятора, баратейки такого типу я вічно не купую, деякі насадки трохи не зрозумілі.
В цілому така елетрична щітка мені до вподоби, обовязково нову прикуплю.
Нажаль на мейкамі знайшла лише такий варіант і його поки нема в наявності.
https://makeup.com.ua/ua/product/811237/
Якщо хтось має або бачив щось подібне киньте посилання.
Наступний гаджет (це мій найулюбніший) "Іонний ультразвуковий масажер для обличчя з негативними (-) та позитивними (+) іонами"
Легкий та ніжний, дуже простий у використанні для глибокого очищення.
Має велику площу контакту, тому має найкращий провідний ефект.
Основні характеристики
- Функція позитивних іонів (+): видаляє іони важких металів з вашої шкіри.
Шкідливі речовини проникають у шкіру через пори, викликаючи втрату текстури та старіння шкіри.
- Функція негативних іонів (-): Потужно заповнює поживні речовини у шкірі.
Вони активують та омолоджують клітини шкіри, допомагаючи проникати та засвоювати поживні речовини. Підготовляє ш кіру до кращого зволоження та вбирання косметики та процедур, які ми використовуємо.
- Функція Вібрація: Стимулює та видаляє шкідливі речовини, які ховаються у глибоких шарах шкіри, наприклад, мертві клітини, та швидко мобілізує їх.
Функції цього гаджету:
- покращує кровообіг.
- усуває екзему, плями.
- стимулює шкіру, збільшує виділення шкірного секрету.
- глибоко проникає в шкіру, робить шкіру гладкою, білою, сяючою та еластичною.
- глибоке очищення шкіри, видаляючи з неї шкідливі речовини.
- глибоко очищає пори, готуючи до ефективного зволоження або живлення.
- вбирає воду та стимулює харчування запобігти старінню шкіри.
- відлущує шкіру, що омертвіла, надаючи сяюче і гладке молоде обличчя.
- вирішує проблеми: темна шкіра, екзема, прищі, меланін.
Живлення від батарейок типу плоска літієва 3 V 300 mAh.
Плюси для мене:
- Підтягування шкіри
- Зменшення набряку
- Зменшеня малих мімічних зморшків
- Зменшеня запалень від прищів
- Малогабаритний і дуже компактний
Мінуси:
- Знову же це тип живлення, відсутність акумулятора.
Як я його використовую - під час очищеня шкіри з ранку, на намилину шкіру по масажним лініям включила і поїхала, або після зволожующого крему.
Схожий гаджет добавлю в опис, але він по дії лише має вібрацію.