Strange Love

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Друга частина тестування! Сьогодні розповім свої враження про гелеві олівці для губ LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner та новинку бренду, туш LAMEL Make Up OverSize Volume Mascara.

#testmakeupclub

Легендарні олівці. Їхня попередня формула мене не вразила, дратував сильний синтетичний аромат. Тому мені було цікаво спробувати їхні нові відтінки. І, якщо чесно, я приємно здивована. Неприємний запах зник, а відтінки виявилися дуже цікавими.

Формула масляниста, дозволяє швидко розподіляти олівець по губах. Проте олівчики майже моментально схоплюється і перетворюється на матову плівку. Олівці трішки сушать губи, тому навряд чи буду їх використовувати щодня.

Стійкість - близько 3-4 годин. Проте зі слизової олівець сходить швидше.


410 – Ніжний нюд: Цей універсальний відтінок – маст-хев для будь-якої косметички. Він ідеально підходить для щоденного макіяжу, адже з ним твої губи виглядатимуть доглянутими та природними. Відтінок 410 пасуватиме як до легкого денного образу, так і до романтичної зустрічі.

411 – Зухвалий червоний: Якщо ти прагнеш привернути увагу та підкреслити свою впевненість, олівець насиченого червоного кольору – саме те, що тобі потрібно. Цей класичний відтінок ніколи не вийде з моди. Не провалюється ні в холодну, ні в теплу сторону. Зуби не жовтить. Проте якщо нанести надто тонкий шар, може виглядати недостатньо насичено.

412 – Бунтарський коричневий: Відтінок 412 – глибокий коричневий з легким теплим підтоном – бунтар в прямому і переносному значенні. Він доволі темний, і вимагатиме від його власниці деякої впевненості, щоб з'явитися так в люди серед білого дня. А ще він бунтар тому, що не хоче лягати рівномірно та гарно, навіть на ідеально підготовлених губах. Буду використовувати лише в якості темнішого контуру в комбінації з 410 відтінком.

Дуже кортіло мені протестувати LAMEL Make Up OverSize Volume Mascara, це перша туш у моєму арсеналі від цього бренду.

Туш може похвалитися цікавою силіконовою щіточкою, якою зручно промальовувати кутики за рахунок розширення на кінчику. Проте, як на мене, аплікатор набирає надто багато продукту на себе, раджу трішки стягувати надлишок об "горло" тюбика перед нанесенням.

На мої короткі вії LAMEL Make Up OverSize Volume Mascara лягає непогано. Грудочки утворюються лише під час нанесення другого шару, і то не критично. На фото ви можете побачити кожен етап нанесення. Як на мене, вийшло дуже навіть непогано. Колір туші насичений, після висихання не сіріє, тож макіяж виглядатиме контрастно.

Щодо стійкості, то тут є певні зауваження. Уже на 4-5 годину на нижній повіці з'являються незначні осипання. По мінімуму, проте вони є. До ефекту панди ще далеко, але хотілося б, аби туш служила без осипань всі 7-8 годин.

Загалом LAMEL Make Up OverSize Volume Mascara - непогана бюджетна туш, яка може надати пристойного вигляду навіть таким коротким віям, як у мене. Проте будьте готові хоч і до мінімальних , але осипань.