Що я роблю зі своїми бровами?
Ні, справді. ЩО Я З НИМИ РОБЛЮ?? 🙈
Вперше почала формувати свої брови ще у школі. Але на той час було мало знань, тож щіпалося усе, що погано стирчить. Таким чином дощіпался я до того, що симетрію порушено та одна бров явно коротша за іншу. У нормальних людей брови починаються від вуголка ока, але не в мене 😬
Раніше намагалась компенсувати ще олівцями, але виглядало ще гірше , ніби мої брови хтось розтягнув через пеінт.
Що мені подобається, так це моя форма "домиком", яку наразі і намагаюся підтримувати.
Для цього використовую фарбу для брів та вій від німецького виробника. Спочатку це була C:EHKO #02 , але вона вже закінчується (хоча користувалась нею декілька років) і з початком війни складно було знайти саме її, тож мені порекомендували Keen, колір так само - коричневий. Та використовую пару крапель окислювального бальзама C:EHKO для пом'якшення хімічних компонентів краски.
Наношу пензликом колись купленим для губ, але ним мені дуже зручно фарбувати брови. Підкреслюю свою форму наносячи у декілька слоїв, чекаю хв 10-15 та знімаю фарбу міцеляркою від Family Doctor, вмиваюся теплою водою і вуа-ля.
Брови обирають більш чіткий контур та колір.
Процедуру повторюю раз на декілька тижнів, по необхідності.
Брови можуть кардинально змінити риси обличчя, переконалась в цьому коли мені їх навалювали у салоні і здавалося, що з дівчинки я перетворилася у дорослу жінку😅
Перше фото - як роблю я, друге - після салону. Різниця колосальна. Що скажите?
Коментарі (0)