Декоративна косметика. Очі. Допис перший.
"Щось на бюджетному"
Добралась. Дівчатка, сьогодні буде допис-огляд на два практичні бюджетні засоби, які підкреслять красу наших оченят😍.
Взагалі, я нечасто користуюсь декоративною косметикою (так було не завжди). Робота, ранні підйоми скорегували потребу в декоративці. Після 25-ти я навіть перестала купувати тональні креми, бо помітила, що не користуюсь ним, вони лежать і просто стікають терміном придатності. В повсякденному житті мій максимум це блиск, бальзам для губ, або якась помада..... і все. Але як же я її люблю, ту декоративку. Моєю першою в житті підводкою для очей була підводка від YSL в шикарному дуохромному коричневому відтінку. Там були замішані дрібного помелу блискітки (пилок) і виглядало це шикарно. Вона коштувала своїх грошей. Це любов. Але зараз не про неї. Ця підводка породила інше кохання - кохання до сяйва на очах. Якщо вже фарбую вії, то на повіках буде щось мерехтіти, це 100%. Ох, люблю, обожнюю гарні блискітки на очі. Нічого не можу з цим зробити, але бажання скуповувати контролюю. Не оновлювала свої "скарби" дууууже довго і навіть не дивилась в ту сторону. І ось, настав той час. На косметичній арені почали активно з'являтись рідкі тіні. Задивлялась довго. І вирішила спробувати, бо рідких ще не мала.
Тож, LN Pro Crystal Shine Long-Lasting Tint Eyeshadow. Купилась я саме на оці слова "Crystal", "Shine", все, мені достатньо, більше я не бачила нічого. Маю 102 відтінок. Забігаю наперед: дуже мені вони сподобались. Дістались вони мені УВАГА за 49 грн, була якась акція. Не очікувала я від них нічого, а дарма.
Упаковка.
Якісна матова туба на закрутці. Виглядає гарно. В середині аплікатор, що набирає продукт. Якийсь він дивний той аплікатор, але може так і має бути, не суть.
Відтінок.
В тубі і на свотчі сайту дуже темний відтінок фіолетового. Але я знааааала, що навряд воно буде так (дуохром) і взяла найтемніший з представлених в наявності. Не прогадала. Дівчата, там діапазон у цього кольору широченний: можна зробити і ледь помітний рожевий з гарним сяйвом, і яскравий сяючий рожево-фіолетовий. Відтінок універсальний, як на мене.
Нанесення.
Застигає продукт швидко і працювати з ним треба швидко.
В мене все просто: наношу на руку, пальчиком швидко розтираю і швидко переношу на віко. Мені так зручно. Пензликом не пробувала, але, думаю, все вийде.
Стійкість.
На фото я проходила годин 7 і нічого нікуди не поплило і не скаталось. Це мене дуже здивувало. Вау. + Блискітки не осипаються.
Але не знаю як поведуть себе, якщо потрапити під дощ, бо змиваються вони гарно просто водичкою, зусиль прикладати не треба.
Об'єм продукту 2.3мл.
Я задоволена дуже.
Моє нещодавнє придбання, на яке мене наштовхнув допис saybeautyk.
ПіСі: Карина, дуже вдячна, для мене це хороший продукт і хороший колір.
Туш для вій Colour Intense Be Bold Mascasra в 108 кольорі Brown 🟤.
В мене ніколи не було кольорової туші для вій. Давно хотіла в коричневому кольорі. І от тепер маю. Я не люблю яскраво фарбуватись, і тому коричнева туш це знахідка. Вона гарно підкреслює очі і не така виразна, як чорна. Вії в мене короткі, не виразні, але результатом я задоволена.
Щіточка.
Щіточка силіконова звичайна, без вигинів, профарбовує непогано.
На фото продукт нанесено в 1 шар.
Колір.
Щільний, коричневий.
Палітра кольорів дуже широка. Є з чого вибрати.
Не забувайте, що це кольорова туш, і не варто від неї очікувати чогось супер стійкого, супер подовження, супер об'єму чи розділення. Це хороша туш за свої гроші. Зі своїми короткими віями я лишилась задоволена.
Дісталась вона мені за 94 грн.
Ці засоби є практичними. І в святковий макіяж можна включити, і в повсякденний.
Кріплю декілька фото і відео, щоб краще передати всю красу тіней, з тушшю - простіше). На пальчику результати при денному і штучному світлі.
Дякую, що дочитали до кінця❤️
Коментарі (0)