Kizza

Eveline "Make a shape"

Eveline "Make a shape"

Назбирала Kizza трохи олівчиків від Eveline (далі буду просто писати Евелін кирилицею, бо ліньки постійно переходити на англ🤣) Знаю, що правильно Евелайн називати, але не сьогодні. Тому що сьогодні ми будемо сваритись😈

Mова сього буде про відносно нову колекцію "Make a shape"

Маю два кольори, з дуже носибельною назвою😅

Eveline "Make a shape"
Eveline "Make a shape"

Даний олівчик - це автоматичний олівець для губ. Він викручується, для загострення грифеля в торці має точилочку, що легко, з приємним "клац", дістається, щоб підточити олівчик. Маємо на упаковці нанесеного зайчика "РЕТА", що говорить про те, що під час виробництва даного олівчика тварини не постраждали + в складі відсутні продукти тваринного походження.

По заявленим характеристикам олівчик обіцяє бути з інтенсивним кольором, водостійкий та мати ультрастійку формулу.

Перша - фото моїх відтінків з оф сайту, друге - фото відтінків що я отримала.

Я звісно розумію, що мені не зобов'язані класти всередину грифель того самого відтінка, як і упаковка. Але пам'ятаєте історію з Lamel, коли попка олівця із зазначеним відтінком була не така, як грифель. Так от - з цією серією так само. На сайті вибирав прохолодний рожевий - отримав світлорожевий в теплинку. Обирав прохолодний беж - отримав рижий.

Проте при формуванні допису ще раз зайшла на оф сайт і там є фото свотчів і там вони дійсно дивні (тобто співпадають з тим, що я отримала).

Це говорить про те, що в даному випадку, через власну неуважність, я "розвела" себе на два олівця, які будуть лежати і чекати примарного шансу, що їх використають.

Формула на мою думку сухувата. Сухувато наноситься, якщо не закрити помадою чи блиском починає осипатись. Свотчі на руці чудово себе ведуть і стійкі до легкого тертя і води, але на губах біля слизистої з'явилися "проплішини". Поки я придумувала, як коректніше посваритись на дані олівчики я постійно піджимала і тепла губою об губу. Тому олівець осипався (але там був соло олівець без додаткових покриттів).

Чи раджу я цей олівець? Скоріше ні, аніж так. Я розумію, що на кожен товар завжди знаходиться свій покупець, але тут моя дорога геть не перетинаються з даною лінійкою.

Якщо, Вам ну дуже хочеться придбати такі олівці - то раджу спочатку засвотчити, тому що сприйняття формули у всіх різа - це раз, а по-другекольоротипи у всіх різні, тому можливо для Вас це буде ідеальний нюд чи рожевий колір😉.

Невеличкий спойлер до наступного допису про олівці для губ Евелін - це була найнекомфортніша формула з усієї колекції. На цьому про ці олівці все🤗

До зустрічі в нових луксах та дописах 😘