Strange Love

Мило-гігант від Mil Mil: 2 літри чистоти та неймовірного аромату!

Мило-гігант від Mil Mil: 2 літри чистоти та неймовірного аромату!

Розповім сьогодні про мило та піну (яку ми використовуємо як мило) від італійського бренду Mil Mil. Спочатку мене спокусила вартість - 160/200 грн за 2 літри. А згодом я почала брати інші аромати на пробу, бо мені справді сподобалися характеристики цього мила.

Ця піна здивувала мене своїм ароматом. Не так я уявляла аргану. По факту отримала цікавий удовий унісексовий аромат, схожий на нішеву парфумерію. Неочікувано дорогий та вишуканий. До слова, серія Rituals Of Oud має дещо схожий запах.

Аромат осідає на шкірі і він доволі відчутний перші 30-40 хв після душу, правда дуже близько до тіла.

Консистенція у піни більш густа, піниться не дуже інтенсивно. Я використовую її в якості гелю для душу. Не сушить, не стягує шкіру.

На скільки вистачить не знаю, але орієнтовно так само, як і у випадку з милом цього бренду - 2-3 місяці точно.

Доволі рідке, не надто сильно піниться. Має приємний аромат чистоти, чути ноту тальку та ірисів, на шкірі він залишається, проте мінімально. Є лише аромат такої пудрової свіжості на тілі.

Шкіру не сушить, тому іноді вткористовую його навіть для пахв та зони декольте. Миє добре, тому сміливо можу говорити, що з основною своєю функцією справляється.


2х літрів нам вистачає орієнтовно на 3 місяці користування. Упаковку вже викинула, бо повністю перелила мило в дозатор, тому без фото.