krislemly

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Première - перша колекція бренду Kérastase, яка звільняє пошкоджене волосся від відкладень кальцію. При кожному контакті з водою кальцій накопичується і проникає між кератиновими структурами та руйнує їх зв’язки, роблячи волосся більш жорстким та ламким зсередини. Зовні кальцій перенакопичується на поверхні волосся, що призводить до втрати блиску та відсутності гладкості. Окрім того, пошкоджене волосся через пористість може поглинати до 3 разів більше кальцію із проточної води (ніж непошкоджене волосся), провокуючи перенакопичення кальцію.

#testmakeupclub

Це засіб, який наноситься на сухе волосся перед миттям голови, і його основне завдання - сприяти видаленню накопичення кальцію, що зменшує пошкодження волосся.

Консистенція: гелева, вʼязка. На вологе волосся наноситься без жодних проблем.

Аромат: насичений, мені нагадує чоловічі парфуми.

Спосіб застосування: як і рекомендує виробник я наношу прешампунь на вологе волосся, розподіляю гребінцем та залишаю на 5-10 хвилин. Не змиваючи наношу, шампунь-ванну.

Враження: прешампунь легко змивається, не заважає піноутворенню шампуню. Він не сприяє більш швидкому забруднення волосся, не обтяжує його, не склеює. Вже під час того як змиваєш шампунь з волосся одразу помітно наскільки воно стало гладеньке та приємне на дотик.

Використовуючи разом в іншими засобами від Kérastase, разом вони дають дуже приємний результат, але про нього буде трішки згодом.

Аромат неймовірно приємний, насичений.

Консистенція: кремова, достатньо густа.

Завдяки такій дуже вдалій текстурі засобу витрата шампуню теж виходить досить маленькою.

Шампунь легко піниться і розподіляється по волоссю.

Шампунь і піна легко змиваються з волосся та шкіри голови, не залишаючи мильності, плівки та білого нальоту. Пальці легко ковзають між волоссям нічого не застряє, не сплутується, миття голови проходить дуже комфортно.

Він не пересушує шкіру голови, не викликає алергічних реакцій. І звісно виконує своє основне завдання - м'яко та якісно очищує. Не зменшує природний об'єм волосся.

Аромат: як і у всієї лінійки приємний та насичений.

За консистенцією маска дуже густа, кремоподібна. Текстура щільна, трохи гелева, ковзуюча.

На мою довжину потрібна велика кількість продукту. Розподіляється легко та акуратно, мокре волосся не розтягується при нанесенні. Маска легко обволікає волосся. Для кращого впливу я збираю волосся в гулькою, надягаю шапочку для душу і залишаю хвилин на 10-15, щоб маска краще спрацювала.

Змивається маска легко звичайною водою. Довго вимивати її не доводиться. Під час змивання я просто кайфую від свого волосся, воно неймовірно гладке.

Волосся після маски м'яке, розсипчасте, воно відмінно блищить, немає і натяку на сухість, сплутаність, ламкість. Волосся виглядає так, ніби воно після салонного догляду.

Аромат приємний та легкий, запах трохи залишається на волоссі після використання.

Консистенція: густа, желеподібна. На дотик він зовсім не маслянистий, легкий. Завдяки такій консистенції засіб відмінно розподіляється, він буквально огортає кожну волосинку.

Наношу кондиціонер на трішки підсушене рушником волосся, розподіляючи його по всій довжині. Особливо ретельно проходжуся по кінчиках волосся. Як і рекомендує виробник тримаю 5 хвилин і потім ретельно змиваю водою. Роблю це після використання маски для того щоб закрити лусочки волосся і він був гладким та блискучим.

При змиванні волосся відчувалося гладким і розсипчастим. Такий ефект мені відразу дуже сподобався.

Мені подобається як волосся виглядає після кондиціонера. Вони м'які, гладкі та приємні на дотик. При змиванні волосся відчувалося гладким і розсипчастим.

Аромат смачний, парфумований, солодкий, але не нудотний. На волоссі тримається годин 6, залишаючись легенькою димкою.

Консистенція: однорідна, досить легка.

Олія нежирна, з нею, мені здається, неможливо переборщити.

Олію наношу на волосся, попередньо розтерши між долонями. На волосся олія переноситься легко, швидко поглинається. Легко розподіляється та не склеює волосся. Добре працює як з вологими, так і сухими пасмами.

Олія миттєво пом'якшує кінчики волосся, покращує зовнішній вигляд, приховує посічені кінчики та загальну сухість.

Візуально волосся виглядає чудово, зʼявляється красивий блиск. А на дотик волосся неймовірно мʼяке та приємне.

Резумуючи, можу сказати, що лінійка Première чудово спрацювала на моєму волоссі, залишивши після себе тільки позитивні враження. Звісно, пропоную Вам оцінити результат на фото.