Дуже смачний гель для душу
Keff "Морозиво з маскарпоне" 🍨
Keff це ізраїльська фірма 🇮🇱, я постійно купую їх гелі для душу на makeup, зі знижками тут ціни виходять краще ніж в інших магазинах.
Я мала 4 різні аромата з цієї лінійки.
Ніжний гель для душу «Морозиво з желейними цукерками» з ароматом улюбленого охолоджувального десерту - творіння креативних фахівців бренду Keff. Цей косметичний продукт забезпечує шкірі чистоту, свіжість і дбайливий догляд. В рецепт такого б'юті-засобу закладені багатофункціональні натуральні компоненти, доповнені іншими цінними складовими, які комплексно впливають на епідерміс, даруючи йому гладкість і шовковистість.
🍨 Особливості Keff Ice Cream Shower Gel:
🫐 насичує шкірний покрив вологою;
🫐 містить екстракт алое вера, що вирізняється протизапальними і регенерувальними властивостями;
🫐 утворює м'яку піну, яка ефективно видаляє забруднення і себум;
🫐 до складу додане масло ши, яке збагачене вітамінами, а також має антиоксидантну дію;
🫐 наповнює шкіру енергією;
🫐 сприяє підвищенню пружності та еластичності епідермісу.
Пакування: Пластикова пляшечка з кришечкою фліп-топ, великий обʼєм 700ml
Зовнішній вигляд: Гель середньої густоти, білого кольору.
Аромат: Має приємний ягідний аромат з кислинкою 🍓, маскарпоне можливо дає вершковість 🍦 аромату. Запах нехай і не натуральний, але не такий хімозний, як буває в гелях інших брендів. Коли їм миєшся аромат стоїть у всій ванній, на зовсім короткий час залишається на тілі після душу.
Використання: Пінеться гель дуже добре, треба його не багато, тому витрачається дуже економно.
Ще в мене були Гель для душу "Морозиво з печивом та вершками" 🍪 мій улюблений❤️ допис про нього https://club.makeup.com.ua/post/51056/ та "Мороженое с желейными конфетами"🍬
Шкіру в моїй родині він не кому не сушить, свербіж не викликає. Єдине для мене не дуже зручний флакон без дозатора, так як він великий.
У них були ще інші аромати, з гурманської серії, але чомусь зараз у продажу їх не знайти, хотіла дуже їх спробувати.
Також в них є серія чоловічих ароматів засобів 3в1 Keff Cool Sport Shower Gel та Keff Ultra Power Shower Gel
Можу рекомендувати їх усім, кому важливим є приємний аромат під час душу 🫐
А яки гелі для душу ваші улюблені?
Коментарі (0)