Mandarinka

Ідеальний засіб від втоми ніг і нервової системи: Кристалічний концентрат Bisheffect

Ідеальний засіб від втоми ніг і нервової системи: Кристалічний концентрат Bisheffect

Вітаю! У мене одразу декілька проблем з якими я борюсь: люблю багато ходити пішки, а тому ноги в кінці дня втомлюються + маю проблемну кісточку, яка може боліти періодично. З цієї причини я з великим задоволенням роблю ванночки для ніг, які повинні знімати утомленість.

Концентрат прийшов до мене в відрі, знаєте таке, як будівельне, є ручка. Взяла таке відро концентрату і пішла релаксувати 😃Об'єм відра 1000 мл - досить велике, але мені і того мало - по фото видно)

Ідеальний засіб від втоми ніг і нервової системи: Кристалічний концентрат Bisheffect
Ідеальний засіб від втоми ніг і нервової системи: Кристалічний концентрат Bisheffect
  • Склад: розчин природного бішофіту, гліцерин, кокамідопропілбетаїн, полісорбат-20, камедь гуарового дерева, натуральні олії ялівцю, ялиці, евкаліпта. - Дуже натуральний і приємний - багато ароматів і це дуже відчувається!
  • Запах - якщо нюхати прямо в відрі - дуже різкий, при використанні для ванночок - ніжний і приємний: відчуваються нотки ефірних масел, якогось хвойного аромату, але конкретно описати досить складно.
  • Текстура - на перших етапах здається, що відро наповнене сіллю для ванни, але коли ви підносите руку, стає зрозуміло, що все не так просто і в відрі є якась рідина. Це нагадує сіль, пропитану ефірними маслами, і через це сіль не розчиняється.

Спосіб використання: ванни: 100-150 мл концентрату на 100 л води. Приймати ванну 15-20 хвилин.

По відео видно, але я тримала нереальний кайф ще до самих ванночок, поки розчиняла кристали в воді - жмакати і "балуватись" кристалами нереальне задоволення, такий собі масаж.

Використовувала ванночки я в більшій мірі для ніг, як і казала раніше, але оцінювати кристали лише для цих цілей практично неможливо, оскільки аромат розлітається і наповнює всю кімнатку - дуже приємний, максимальний релакс. Запах ненав'язливий, але дуже заспокійливий. - Скажу чесно останній час був дуже нервовий, і саме після прийняття ванночок вперше за 3 тижні я супер міцно спала ні разу не прокидаючись вночі.

Крім того, під час прийому ванночок я відчула нереальну важкість у ногах - наче вся втомленість і важкість сконцентрувалася саме в цьому місці. Дуже цікаві враження, а потім ти встаєш - витираєш ніжки, а втомленість залишається в ванночці з водою.

Ніжки після ванночок дійсно почувають себе значно краще, я спеціально беру з собою чайник з кип'ятком, і в процесі підливаю гарячої води, таким чином продовжуючи ванночки - дуже приємно і максимально комфортно - температура постійно підтримується, і ноги довше відчувають приємну важкість.

Що дають такі ванночки мені?

  • Приємний аромат від ванночок, є можливість розслабитися морально - що позитивно впливає на сон
  • Натуральний склад: природний полтавський бішофіт (який доведено знімає больові відчуття) + різні масла не можуть не радувати шкіру
  • Бюджетна ціна
  • Ванночки допомагають розслабитися, зняти втому з ніг

Даний концентрат сприяє не лише моральному відпочинку, а й завдяки маслам доглядає за шкірою, дарує ароматерапію і дуже добре впливає на організм в цілому. Я стала амбасадором: постійно купую собі на регулярній основі Bisheffect (відрами 😃 ), підсадила оточуючих: маму, бабусю, навіть мам подруг.