Ирина ❤️

Улюблена тканинна маска з паровим кремом

Улюблена тканинна маска з паровим кремом

Тканинні маски, це не найулюбленіший формат масок для мене, тому що деякі після себе можуть залишати на обличчі липкість, після якої хочеться якнайшвидше вмитися. Але ця моя найулюбленіша тканинна маска вже багато років 🫶

До складу маски входить комплекс натуральних активних компонентів, серед яких екстракт гранату, олія ши та осляче молоко. Маска посилює захисні властивості шкіри, перешкоджаючи негативному впливу навколишнього середовища, а також запобігає появі лущення та висипу.

На відміну від інших тканинних масок, у цієї всередині білий крем замість есенції. Іноді він частково стікає з маски в упаковку коли її дістаєш, але це не проблема, я наношу цей крем, а зверху кладу тканинне лекало, воно зроблено з щільної тканини, за розміром воно теж нормальне. Крема в упаковці багато, мені вистачає їм намастити ще руки та декольте. Пару разів залишки крему перекладала в порожню баночку, і кілька днів користувалася ним просто як кремом для обличчя без маски.

Моя шкіра нормального типу без особливих проблем у вигляді акне, постакне, пігментації, лущення, розширених пір. Є невеликий курероз на крилах носа.

Тримаю маску як рекомендується 15-20 хвилин, після неї шкіра не липка, немає бажання вмитися, навпаки засіб має поживну, пом'якшувальну і тонізуючу дію, шкіра насичена та зволожена, гладкіша та пружня.

Пори маска не забиває, не пече, не викликає подразнень. Шкіра насичена і зволожена, при цьому не блищить жирним млинцем. У мами суха шкіра 60+ їй маска теж дуже подобається.

Якщо ви любите у своєму догляді застосовувати тканинні маски, рекомендую її спробувати

Також у Elizavecca є ще засоби з ослячим молоком 🥛:

Їхній популярний крем для сухої шкіри -Зволожуючий повітряний крем на основі ослячого молока

Elizavecca Silky Creamy Donkey Steam Moisture Milky Cream має незвичайну дуже щільну текстуру, тане на шкірі від тепла рук

Очищувальна олія-крем для зняття макіяжу Elizavecca Donkey Creamy Cleansing Melting Cream