Mila__Mi

Делікатне сяяння у трьох кольорах

Делікатне сяяння у трьох кольорах
Делікатне сяяння у трьох кольорах

Ця палетка хайлайтерів була подарунком, який я на той момент дуже хотіла (а було це роки два тому, може навіть і трохи більше)

Давно хотіла його описати, але все якось не було натхнення (в описі на декоративку воно в мене рідко виникає). І ось думаю, пора би вже 😅

Тож сьогодні хочу трошки поділитися своїми враженнями про нього ⬇️

Спершу хайлайтер був запаяний слюдою, яку легко було зняти по відривний лінії.

Оформлення дуже подобається, воно лаконічне та мінімалістичне 🤩 Палетка виконана з якісного пластику. На передній стороні є велике прозоре віконечко в якому можна добре розглянути відтінок кожного хайлайтеру.

На зворотній стороні можна знайти склад.

Палетка чималенька, так як містить в собі три крупні рефіла, кожен по 4,7/3 см. Загальна вага продукту 14.5 грамів (це приблизно 4,8 г, кожний рефіл з хайлайтером).

В мене палетка в 02 відтінку.

Одже три рефіла з зовсім різними відтінками.

Саме такий білий сяючий я ніколи не розуміла, для мене він не підходить ні у якості хайлайтеру, ні у якості тіней 🙅🏻‍♀️

А ще в нього найгірша пігментація серед усіх трьох хайлайтерів (фото буде в кінці допису).

Саме такий колір хайлайтерів я частіше за все і обираю. І він також добре підходить у якості сяючих тіней. В нього гарна пігментація і він добре тушується.

Він чудово підійде для денного макіяжу. Також його можна втирати і це буде мати ще більш яскравий (можливо навіть вечірній) вигляд. Тобто під вечірній макіяж (саме при втирананні) шикарний варіант 👍🏻

Як бачите я його використовую найчастіше, він вже добре так затерся, скоро вже протру в ньому діру 😁

Цей хайлайтер в мене на другому місці після відтінку Шампань. Не так часто я його використовую, але він спокійно може виступити не тільки у ролі хайлайтеру, але й спокійно замінити рум'яна (якщо вже дуже хочеться більш такого виразного макіяжу з акцентом на сяяння). Та добре послужить у якості тіней, якщо ви полюбляєте такі відтінки.

Особисто мені подобається використовувати його у якості рум'ян, коли потрібно зробити акцент на щічках ☺️

В них гарний дрібний помол, вони мають делікатне сяяння, вони не пилять. Пігментація мені подобається з базою взагалі виглядає шикарно 🤩

Якщо не рахувати білий колір (саме в цій палетці в 02 номері), то мені подобається кольорова база палетки (а в них до речі не тільки ця є).

Тож, якщо ви шукаєте палетку хайлайтерів у різних кольорах, з впевненістю можу радити цю палетку від Bless Beauty (а в них також до речі є інші кольорові тріо хайлайтерів)👍🏻

Дякую всім за увагу 🧡