Отримала посилочку
Отримала ось таку посилочку, дуже вдячна Пришелець Ольга за те, що підняла мені настрій)
Дякую 💖
Я чекала тільки на парфуми, але отримала ще спонж, три чудові масочки та ще там була дуже мила записочка написана від руки 🥲.
Дуже зраділа, коли побачила спонж, бо нещодавно свій зіпсувала. Маски одразу не зрозуміла, подумала мені прислали якісь таблетки😅, ще й рожеві і невідомо для яких цілей 😅довелось гуглити. Але вже розібралась, подивилась про них відео, та зрозуміла як їх використовувати. Якщо коротко, то це пресовані тканинні маски для обличчя, які можна використовувати по-різному, з різними компонентами.
Versace Crystal Noir
Мені було дуже цікаво послухати саме ці парфуми, бо це щось нове та незвичне для мене.
Так як я користуюсь Versace bright crystal, мені хотілось їх порівняти. Вони справді дуже різні, про Versace bright Crystal вже розповідала раніше
https://club.makeup.com.ua/looks/30445/
Можемо розглянути їх пераміду:
Versace Crystal Noir належить до Східних ароматів. Це досить відомий та популярний аромат, у якого багато прихильників. Запах неймовірний та шлейфовий, в міру солодкі. Якщо порівнювати з , Bright Crystal, то вони значно важші і набагато стійкіші. Якщо з іншими парфумами треба декілька пшиків для шлейфу, то з ними вистачає навіть одного пшику! Особисто у мене їх запах асоціюється зі спокусою та вечірніми виходами. Вони не на кожен день та не для офісу.
Ця сама піраміда, якщо перекласти на українську :
Початкова нота: Чорна смородина, Чорний Інжир,Фіалка.
Нота серця: Тубероза, Плюмерія, Жасмин.
Кінцева нота: Сандалове дерево, Кашмеран, Ваніль, Геліотроп.
Прихильникам східних та квіткових ароматів варто послухати)
Коментарі (0)