Ta_nyaaaaaaa

Моя невеличка колекція парфумів та спреїв 🤤💕

Моя невеличка колекція парфумів та спреїв 🤤💕
Моя невеличка колекція парфумів та спреїв 🤤💕

Вітаю на своїй сторінці 🥰

На ніч з’явилося бажання поділитися поділитися з вами своєю міні-колекцією ароматів: парфумованих спреїв для тіла, парфуми у масляному форматі, туалетна воді, відливанти та мініатюри парфумів.

Про більшість із них я уже окремо розповідала у дописах, окрім спреїв Victoria’s Secret ❤️

Отож хочу поділитися коротко враженнями та асоціаціями про кожну позицію зі свого парфумерного гардеробу ☺️

Розпочну з парфумованих спреїв для тіла, оскільки я є їхньою палкою прихильницею уже протягом шести років!) Загалом у мене їх було чимало, але, звісно ж, розповідатиму про те, що маю станом на сьогодні 😉

Цей спрей у мене з’явився відносно недавно у моїй колекції, і відповідно, наразі є останнім у ній) Незважаючи на це, він мені припав до душі з першого вдиху 🤤

Цей аромат свіжий, фруктово-квітковий. У ньому чітко відчувається свіженькі, солодкуваті ноті гранату, однак зовсім не приторного, а з невеличкою кислинкою, а також прохолодні акорди лотоса, що надають спрею екзотичну глибину.

Кажуть, що цей спрей є аналогом обожнюваного мною Bright Crystal 💎 від Versace 🤔

Щось схоже між ними є і це факт, однак я б не називала так голосно - аналог. У спреї більш відчутна солодкавість, однак він такий же свіжий. У свою чергу, прохолодності у Версаче значно більше, ніж у Вікіних Секретиках))

Цей аромат викликає асоціації з розкішною екзотикою, чистотою і енергією природи, створюючи враження гармонії та витонченості.

Бувало, що я за рік не використовувала спрею стільки, скільки цього за 4 місяці. Тому, він однозначно фаворит і займає почесне 2 місце серед улюблених спреїв (про переможця рейтингу трішки згодом 🤭).

Ммм,а цей аромат уже зовсім про інше, ніж попередній. Яскравий контраст, його протилежність.

Його, та ще один із наступних мені взяла подруга лише порадившись по телефону)) З опису аромату я вирішила, що хочу спробувати. Тим паче, ось-ось за вікном осінь. Тому кінець літа 2022 - дата появи Руж Еліксиру у мене.

Його запах поєднує насичені ноти соковитих ягід червоної смородини та журавлини з теплими, солодкими відтінками ванілі та амбри 😋. Цей аромат викликає асоціації з елегантністю, сексуальністю і загадковістю, створюючи враження вишуканості та сучасного шарму.

Аромат доволі густий, соковитий, томний, як на мене, то навіть трохи тяжкий. До речі, саме він найбільш шлейфовий та стійкий серед спреїв у моїй колекції. Навіть деякі парфуми поступаються йому на цьому пунктику 🙃

Дівчатааааааа, а про цей аромат я буду розповідати з особливим захопленням, адже це той самий спрей, що посідає перше місце у моєму ТОПі серед колекції Вікіних Секретиків ✨

Цей аромат з'явився у мене у 2020 році і з тих пір ми не розлучаємося. Так, були періоди, коли я не користувалася ним щодня, але він завжди повинен стояти на моїй поличці з парфумами, ОСОБЛИВО у літню пору року ☀️

Вперше мені його подарував коханий, уже подальші покупки здійснювала самостійно)) Подруга навіть жартує, що мені цих спреїв треба ящик, щоб із чималим запасом...

Аромат Victoria's Secret Aqua Kiss - це свіжа і легка композиція🧊🌊. Запах сповнений ніжною свіжістю фрезії, а також має легкі квіткові ноти маргаритки, закутаними у простирадло із холодної води. Цей аромат асоціюється з чистотою, легкістю літнього вітру та свіжістю морського бризу. Він створює враження природної елегантності та романтики)

Погоджуюсь на всі 100 і більше відсотків, що назва у цього спрею відповідає аромату ідеально. Один "пшик" у свою сторону - і вуаля, почуваюся поцілованою бризгами прохолодного моря та наче ніжно погладили маргаритками)

Готова "обливатися" ним увесь рік, а тим паче літом)

Єдиним (для мене) мінусом цього аромату є його стійкість. Ну дуууже вона слабка. Так, знаю, що свіжі аромати досить легкі і не відзначаються своєю стійкістю, але цього вистачає на 3-4 год МАКСИМУМ.

Дуже хотілось би мати парфуми із ароматом 1в1, або максимааально наближеним. Тому якщо комусь про такий відомо, дайте знати у коментарях 🙏🏻

Цей аромат у мене опинився разом з описаним вище Руж Еліксиром, обраним за вподобаннями подруги. Отак вирішила довіритися їй. Вона настіііільки смачно описала цей спрей, що я відразу його захотіла.

Heavenly Fruit я б описала як ніжну і свіжо-солодку композицію. Запах відзначається освіжаючими нотами стиглого персика, переплетеними з легким квітковим акордом магнолії. Протягом всього звучання аромату чітко, дуже яскраво відчувається сандалове дерево. Цей аромат асоціюється з екзотикою, легкістю і чарівністю, він неначе створює враження невинності та надзвичайної привабливості.

Дуже часто використовувала його минулої осені та цієї весни, станом на зараз трішки набрид. До слова, це один з найпоширеніших мінусів спреїв VS через їх величезний об'єм 250 мл (звісно, це не стосується улюбленого Aqua Kiss🤭)

Аромат цього спрею сподобався настільки, що я взяла його, незважаючи на те, що залишався лише варіант із шиммером. Благо, за вікном було ось-ось літо, тому цей спрейчик став у нагоді.

До речі, з часом дозатор зламався і почав "плюватися" спреєм, але я все так само його любила 🥺 Тому це не додало мені проблем, я пристосувалася і розтирала його просто руками по тілу, так ефект розподілення блискіток по тілу мені навіть сподобався більше. Блищить неймовірно, дуже казково!)

Щодо самого аромату, то Victoria's Secret Velvet Petals Shimmer - це доволі насичена, солодка, чуттєва і розкішна композиція. Запах обволікає смачнющою мега-солодкою мигдальною глазур'ю, поєднаного з пишним цвітінням квітів. Цей аромат асоціюється з жіночністю, елегантністю, чуттєвістю і розкішшю, адже він створює враження ніжності та витонченості. А той самий додатковий блиск додає атмосфері певної загадковості і витонченості.

Не знаю, що мене спонукало на покупку таких ароматів, але таким був настрій)

Перший відливант аналог Victoria`s Secret Love Addict 🍓

Так-так, знову вона, але цього разу мова йде не про спреї, а саме парфуми.

На мою думку, Love Addict від Victoria's Secret - надзвичайно солодка і тягуча фруктова композиція. Запах поєднує ніжні ноти стиглої соковитої полуниці, кремового молока і апетитного мигдалю. Цей аромат викликає асоціації з чуттєвістю, ніжністю натури та дещо приторною солодкістю чогось схожого на полуничний конфітюр. Він створює враження пристрасної і романтичної атмосфери.

Цей аромат в оригіналі я не слухала, однак цей арабський аналог досить смачний)

Щира щира порада спробувати цей аромат любителям солодкої фруктової парфумерії, особливо фанатам нот полуниці 🍓🤤

Другий відливант - аналог супер-відомого ведмедика Moscino Toy-2, той, котрий бабл гам)) 🐻💗

Для мене він дуууже схожий на оригінал, який я слухала неодноразово. Я відразу знала, що це не зовсім мій аромат, але хотілося таки потестувати довший проміжок часу та зробити остаточні висновки щодо нього. Думала "а раптом полюблю його?"))

Однак я так і не змогла здружитися з Той-2, ну надто він термоядерний для мене. Дуже-дуже солодкий та дещо пряний за рахунок кориці, також відчуваються легкі свіжі цитрусові нотки.

Окрім того, цей аромат здався мені дуже грайливим, через що він викликає асоціації з дитячою безтурботністю та радісною атмосферою веселощів.

Стійкість цього відливанта мене вразила - 6+ год трималися на тілі точно.

Вона колись була моїм фаворитом серед парфумів. Про неї нещодавно був детальний допис. Ознайомитися детальніше можна тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/22340/

Jimmy Choo є досить елегантним, прохолодним парфумом.

Відзначається свіжістю груші та букетом зелених нот, легкою пряністю за рахунок імбиря у піраміді та незначними деревними відтінками.

Асоціації з цим ароматом у мене пов'язані передусім з елегантністю, стильністю та впевненістю в собі. Аромат викликає враження невловимої жіночності, і, як на мене, ідеально підійде для різних випадків від повсякденного використання до особливих подій 😌

Стане чудовим вибором для любителів кристалічно свіжих, фруктово-квіткових ароматів 😏

Так, між цими ароматами та порівняннями дня і ночі, літа та зими, можна поставити знак дорівнює 🙃 От настільки вони різні))

Про них у мене уже був детальний опис, раджу переглянути, хто ще не бачив: https://club.makeup.com.ua/post/20240/

Через повтор у назвах обох парфумів слова «Crystal», я думала, що вони доволі схожі 😁 Наскільки ж я помилялася)

Класичний рожевий кристал 💎💗залишається моїм фаворитом з 2020 року (як і Аква Кіс 🥰). Здається, він мені не набридне ніколи.

Щодо «нуар» версії, то трішки розносивши його, я зрозуміла, що аромат не зовсім мій. Він хороший, якісний, дуже приємний, але трішки не для моєї натури) Як на мене, він дууууже сексуальний, жіночний і тягучий. Ох, як він манить 🔥

Отож я вирішила, що цей парфум вирушить до нової власниці, якій саме за натурою він мав би підійти ідеально!)

Versace Bright Crystal:

' свіжий та квітковий аромат. Запах поєднує ніжні цитрусові ноти з водними акордами та квітковим букетом, включаючи півонію, магнолію та лотос. Цей аромат у мене асоціюється з легкістю, чистотою та жіночою елегантністю.

Versace Crystal Noir:

* східний та екзотичний аромат, повна портилежність описаного вище. Запах відзначається солодкими, теплими нотами гарденії, підсиленими пудровими акордами та манкими нотами сандалового дерева, переплетених з амрою. Цей аромат викликає асоціації загадковості, розкоші та сексуальності.

*у мене ще асоціюється з дівчиною, яка має палкий характер))

Отож суттєва відмінність між Bright Crystal та Crystal Noir полягає у їхній характеристиці та настрої. Bright Crystal - це світлий, свіжий і енергійний аромат для теплих днів, в той час як Crystal Noir - це темний, солодкий і екзотичний аромат для вечорів і прохолодних періодів 🍂❄️

Насправді саме на масляний формат парфумів я наважувалася довго. Страшенно не люблю, через що побоювалася отримати ефект жирності на шкірі 😤 Однак усі сумніви і страхи розвіялися з першим затестом цією бюджетної масляної знахідки!

Признаюся, що якби не акції і тяжкий моральний стан на момент покупки, то я може і досі не наважилась би на такі парфуми. Саме масляний формат у бренду - новинка. Послухавши аромат парфумі у спреї, я взяла такий же у маслі (тестера не було) 🥰

Детальний огляд парфумів тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/19884/

Смачний аромат паленого цукру, легка солоність і чітко відчутні хвойні нотки. Я відразу закохалася у цей парфум. Нічого подібного раніше у мене не було 😍

Уже згодом я дізналася, що це аналог на Баккару)) Оригінал не слухала, тому не можу розповісти про схожість. Але аромат від Fabian Marche мені дуууже сподобався.

Стійкість мене вразила, оскільки я відчувала цей парфум аж на наступний ранок, і це після вечірнього душу!!! Зручність нанесення теж порадувала: ролик гарно крутиться, не тече, дозовано видає парфумовану речовину з флакону.

Після цього я уже зрозуміла, що лише цими масляними парфумами я не обмежуся 😁 Тим паче, у Клубі з’явилася нова зірка - арабські масляні парфуми Al Rehab. Отож не довго думаючи я їх, звісно ж, замовила!)

Мммм…як же смачно, тепло, пряно, шоколадно і ванільно від нього! 😍 Станом на сьогодні уже доволі холодно, що є ідеальною порою для використання цих парфумів.

Al Rehab Choco Musk - це аромат, який поєднує в собі шоколадні та ванільні ноти з додаванням мускусу. Не зовсім зрозумілий для мене факт, але останнім часом мускус у будь-яких парфумах я почала відчувати більш яскраво.

Запах Choco Musk визначається надзвичайно солодким, але неймовірно гармонійним поєднанням аромату чорного, гіркуватого шоколаду і чуттєвого білого мускусу, притрушеного тягучим ванільним шлейфом. Аромат виражає теплоту та ніжність, і асоціюється з комфортом, найулюбленішою кофейнею-пекарнею та вподобаними солодкими смаколиками у ній. Це привабливий і затишний аромат, який зігріває, що так важливо у холодну пору року.

Звісно ж, про цей аромат я також створила дуже чуттєвий, комфортний, теплий і смачний допис - https://club.makeup.com.ua/post/21286/

От його максимально раджу до перегляду, якщо ви його ще не бачили 😉

Цей аромат я назвала найсмачнішим, незважаючи на попередній із опису.

До Golden Sand моя рука тягнеться щодня. Я млію від цього солодкого аромату 🤤

Безмежно вдячна всім дівчаткам за рекомендації та поширення цього масляного карамельного дива 💕

Допис про нього: https://club.makeup.com.ua/post/21577/

Golden Sand визначається неймовірно теплими карамельними, деревними (за рахунок уда) і ванільними нотами. Запах включає в себе глибокі деревні акорди, які надають йому стійкість і елегантність, а також дарують нотки "кальянності". Виявилося, що такі поєднання мені дуууже до душі. Ванільні відтінки додають приємну тягучу солодкість і тепло, створюючи враження затишку та комфорту.

Фанатам карамелі та ванілі у парфумерії ОДНОЗНАЧНО РАДЖУ спробувати. Якщо боїтеся, беріть мініатюри по 3 мл. Тим паче ціна малюток AL Rehab надзвичайно низька та приваблива, а стійкість та загалом якість на висоті ⬆️

Так, у цих ароматів ви навряд чи почуєте визначне, ні за чим не помітне раніше, супер-розкриття піраміди, комусь вони можуть здатися монотонними і надто простими, але...вони точно варті уваги!

Дівчатулі, хто був зі мною та дочитав усе це до кінця - висловлюю вам слова подяки ♥️🤗

Діліться у коментарях враженнями про описані чи схожі аромати. З радістю чекатиму ваших відгуків, історій та рекомендацій 💕