O’Ostah

Мій догляд за руками після відмови від гель-лаку

Мій догляд за руками після відмови від гель-лаку
Мій догляд за руками після відмови від гель-лаку
Мій догляд за руками після відмови від гель-лаку

Відмовитись від походів до майстрині для мене було складно. Я кайфувала від тих двох годин, обожнювала спостерігати за процесом і як мала дитина тішилась результатом. Але життя внесло корективи і доведось все робити самій. Ба більше - вдома залишилась лампа, фрезер і улюблені кольорові бази (інколи могла погратись із покриттям самостійно). Із важливого я встигла закинути тільки професійні ножиці, чому тішусь до сьогодні. Але про них пізніше.

Мій догляд за руками після відмови від гель-лаку

Для мене це підготовчий етап до процедури манікюру. Я ніколи не використовую рукавички під час прибирання, тому шкіра грубішає і ексфоліація їй потрібна. До того ж таке спа пом‘якшує і готує кутикули до маніпуляцій.

Для себе я відкрила неагресивний продукт від Beter - Nail Care Cuticle Softener. Взагалі він призначений для пом‘якшення кутикули та догляду за нею. Але я наношу продукт товстим шаром, чекаю пару хвилин і підіймаю кутикули пушером (люблю металевий, але можу допомагати в процесі апельсиновою паличкою).

Я дуже довго вибирала ножиці, перечитала сотню відгуків і зупинилась на українському бренді Olton. Ідеальні з усіх сторін: відмінна якість металу, гострі (не відносила на заточку вже 1,5 року), не рвуть шкіру, комфортний вигин. У них є все, щоб зробити чистий манікюр. Нещодавно придбала кусачки від Beter, але їх якість мене не дуже влаштовує.

Про улюблену палітру я писала тут https://club.makeup.com.ua/post/1729/. Тому просто зазначу, що вибираю нюд, який легко наноситься, швидко сохне і носиться без сколів тиджень. Пришвидшити висихання лаку мені допомагає сушка від Mavala, яка до того ж має доглядові функції.

Це два бюджетних продукти від Essence. Перший - звичайна олійка, комфортна і без недоліків. А ось паличка, яка поєднує у собі ремувер, олійку та пушер - це дещо. Достатньо два рази на тиждень відсунути нею кутикули, щоб манікюр мав свіжий вигляд. Рекомендую додати в обране і відслідковувати наявність (зараз дизайн трохи змінився).

Їх я використовую тільки взимку. Ненавиджу будь-які відчуття після крему на руках, окрім, хіба що, аромату. Зараз у мене їх купа, але із арсеналу немає фаворитів. Тому наношу тільки після прибирання, вулиці або у випадках нестерпного дискомфорту.

Для мене це також пунктик. Люблю пахучі продукти, які не пересушують руки і залишають аромат. Випадково відкрила для себе бренд Baylis & Harding і закохалась. Набори - просто казкові, щиро раджу.

Навіть маючи непоганий арсенал для домашнього манікюру, я із сумом згадую моїх нейл-фей, які робили мені красу на нігтях. І, по секрету, у догляді за собою це моя найнеулюбленіша справа😬