alena.rosee

Італійська закоханість з Q by Dolce & Gabbana

Італійська закоханість з Q by Dolce & Gabbana

Всім привіт! 💕

Сьогодні мій допис про аромат, в який я , без перебільшення, закохана вже рік. 😍

Але все ніяк не доходило до написання допису , мабуть тому що він такий класний , що не хотілось щоб про нього дізналось ще більше людей 🤣 шуткую авжеж 🤭 То ж давайте подивимось , чим особливий цей парфум і кому може сподобатись ♥️

Італійська закоханість з Q by Dolce & Gabbana

Як я вже писала , з цим ароматом я познайомилась рік тому , заходячи кожен раз в магазин , я робила по 3-4 пшика і насолоджувалась композицією. Потім було якось не до парфумів , я про нього забула… у нас в магазинах він з’явився десь в кінці літа і я знову про нього згадала , але вже повним набором він з’явився в мене відносно недавно , показувала тут: https://club.makeup.com.ua/looks/28559/

Трошки інфи:

Парфумерна майстриня Q by Dolce & Gabbana - Daphné Bugey , яка є творцем багатьох ароматів нішевого L’artisan (раніше дуже любила цей бренд) , майже всіх Le Labo , а в люксі відома багатьма ароматами та фланкерами Kenzo Amour, JPG та футуристичної Mugler Aura .

Піраміда Q by Dolce & Gabbana:

Верхні ноти: Сицилійський Лимон, Червоний Апельсин і Жасмин;

ноти серця: Черешня і Геліотроп;

ноти бази: Мускус і Кедр.

Чим пахне??

При розпиленні одразу відчуваються соковиті сицилійські лимони 🍋 (пишу не просто так сицилійські , бо ці лимони дійсно мають мега соковиті шкурки та солодку м’якоть ). Такі цитрусові притаманні багатьом композиціям Дольче Габанна , можна сказати це їх фірмова нотка .✨ Але соковиті цитрусові не довго грають на самоті , одразу прокидається черешня🍒 , саме соковита , не переспіла , м’ясиста - черешня , яка і в міру солодка , і має кислинку .

Вона настільки пронизана дольчегабановськими цитрусами, що іноді можна подумати , що це черешневий лід або холодний черешневий лимонад ! 🍹

Дуже цікаво , не солодко , але і не гурмансько. В гурманіку не дає скотитись Жасмін , він не дуже відчувається , але грає не останню роль.

База проста , але сучасна , в залежності від хімії шкіри можна відчути десь далеко сучасні баккароїдні акорди , але це так пахне кедр (хвої , йоду немає , за них відповідає шафран та Амбра ), трошки бальзамічно та деревяшично.

♥️

Я в цей аромат просто закохалась , він наче і простий , але такий універсальний , не тільки під різну погоду , але і під різний настрій . Він завжди «в темі», завжди поруч , тому що має неабияку стійкість .

Він пахне безтурботним настроєм , гарним смаком та веселими пригодами 🍒 Він легкий , але нереально манкий , хочется користуватись ним кожного дня 🤭а при моїй колекції це не просто , бо хочется і то , і то , спробувати , або новинки потестити що присилають , чи пробники попшикати .

Але цей парфум спражня Королева - відмовити йому не так просто ☺️

⭐️Ну і окрема любов - то флакон . В мене в наборі 50 мл і мініатюра 5 мл. Мінька повністю повторює повнорозмір .

Корона та обідок на флаконі зроблено з металу , ковпачок масивний , кольорова частина покрита емалью.

Стійкість : досить висока , особливо на волоссі та одягу

Шлейф: помірний

Мініатюра виглядає з набору ось так , компактна , гарна , це сплеш (без спрея).

Ось і новинки - новинки , так мовити тільки з фабрики 😁

У аромата Q вийшло продовження - це Q Intense , більш кремовий та огортаючий .

І зовсім нове , у колекції Dolce нове поповнення , це Blue Jasmine з нотами блакитного інжиру та жасміну.

Обидва аромата цікаві , чекаємо на Мейкап 💜