YuliHrytskoff

Квітковий манікюр

Квітковий манікюр

Минулого тижня стрічка Клубу була сповнена неймовірної красоти квітковими макіяжами. Та як же весною без квітів у манікюрі?)))

Такий дизайн дуже простенький, але зробити його самостійно в домашніх умовах максимально легко і швидко!

Процес підготовки нігтів до покриття – стандартний – знімаємо попередній гель-лак, виконуємо гігієнічний манікюр: надаємо вільному краю нігтя бажаної довжини та форми, обрізаємо кутикулу та зачищаємо птеригій і бокові валики, акуратно запилюємо нігтьову пластину. Детально на цьому етапі зупинятися не буду, а перейду відразу до процесу покриття та дизайну.

Щоб наш гель-лак тримався бездоганно від корекції до корекції, вже запилені бафом чи м’якою пилкою нігті обезжирюємо спеціальною рідиною, наносимо праймер та даємо йому просохнути на повітрі хоча б хвилинку. Далі – всі нігті покриваємо базою з вирівнюванням і просушуємо в лампі.

Тепер переходимо безпосередньо до покриття нігтів кольоровим гель-лаком. На всі нігті, окрім нігтя безіменного пальця, наносимо гель—лак темно-синього кольору (у мене Starlet Professional у відтінку №180), а на ніготь безіменного – білу емаль (я використала гель-лак Komilfo №D003) та просушуємо в лампі. Повторюємо ще один шар лаку із наступною просушкою. Всі нігті, окрім безміменних пальців, покриваємо топом та просушуємо в лампі.

Наступний етап – дизайн. Для нього обраний квітковий слайдер вирізаємо по формі, розмочуємо у воді та, ретельно промокнувши від зайвої вологи безворсовою серветкою, за допомогою пінцету розміщуємо на нігтьових пластинах безміменних пальців. Гарно притискаємо та розрівнюємо з допомогою манікюрного копитця чи безворсової серветки. Тонесеньким пензликом, змоченим у чорну емаль (я використала гель-лак Zario Professional №328) малюємо «гілочки». Просушуємо 30 секунд в лампі. Покриваємо нігті топом та в довільному порядку вкладаємо стрази синього/блакитного кольору на наші «гілочки», втоплюючи їх у топі. Просушуємо. Тоненьким пензликом, змоченим у топ, проходимось навколо кожної стрази, формуючи «бортики», також просушуємо. Процедуру закріплення стразів можна повторити. А можна просто використати спеціальний клей для стразів)

Знімаємо липкий шар, на кутикулу по бажанню наносимо олійку та насолоджуємось результатом.

У манікюрі використано:

1. Універсальна рідина для підготовки нігтьової пластини та зняття липкого шару Adore Professional NailPrep.

2. Праймер для нігтів Couture Colour Ultra Bond.

3. База та топ каучукові OXXI Professional.

4. Гель-лак Starlet Professional у відтінку №180.

5. Гель-лак Komilfo №D003.

6. Гель-лак Zario Professional №328.

7. Слайдери з квітковими мотивами (у мене зі всім відомого китайського маркетплейсу, тому найменування бренду не пам’ятаю, є тільки номер самих слайдерів – А388).

8. Стрази манікюрні PNB Colorful Mix.