Оленка

Гель для душу, який мені замінив домашні парфуми

Гель для душу, який мені замінив домашні парфуми

Ідею "хочеш спробувати аромат, але флакон купувати лячно, тож візьми гель для душу, мило, або крем для тіла - так і аромат розносиш і поличка не поповниться чимось зайвим", я підгледіла у однієї блогерки. Думка проста, але дуже корисна.

Бо з маркою Tesori d`Oriente я вже знайома, і мені добре відомо, що парфуми у них дуже концентровані, дещо синтетично пластикові. І якщо аромат не зайде, то все пропало - на тіло його наносити жодних шансів. Задушить до головного болю.

Тож так я зносила 1 повноцінний флакон мигдалевої пудри, потім наступний флакон поїхав до батьків як освіжувач повітря - це стало уроком. А далі були 2 кондиціонери для білизни, мило, які добре попрацювали, але з запахами ми не зійшлись.

І от нарешті гель для душу.

Tesori d`Oriente Vaniglia E Zenzero Del Madagascar - це смачна, густа, солодка ваніль. Аромат пряний, цікавий, дуже приємний, не приторний. Іноді трохи пробиваються квіти, але частіш за все якась деревина. На тілі він лишається ще десь годину півтори після душу, таким чином я продовжую пахнути "домом", бо як вже писала колись ваніль - це моя зона комфорту, мої домашні засоби для тіла або парфуми завжди солодковато ванільні, лише в спеку це кислі цитруси.

Сам гель для душу не сушить, не лишає плівку, абсолютно справляється з своїми задачами.

Засіб дуже рекомендую, а сама побігла за флакончиком туалетної води з цієї ж серії.