Олена✨

#testmakeupclub Лінійка Premiere від Kérastase

#testmakeupclub Лінійка Premiere від Kérastase

Лимонна кислота + гліцерин + пептиди. Мова піде про серію догляду за волоссям Premiere від Kérastase. Виробник обіцяє зменшити перенакопичення кальцію, що провокувало ламкість та відновити пошкоджені кератинові зв’язки волосся.

Звичайно перевірити це на практиці важко, але зробити висновки про враження і стан волосся після використання засобів можна, тож дякую MakeupСlub та Kérastase за можливість протестувати новинки 😊

Серія складається з 5 засобів і призначена для відновлення всіх типів пошкодженого волосся. Розбирати склад кожного продукту не буду (для зацікавлених це уже зробила Швець Карина🤍, в професіоналізмі якої я не сумніваюсь 😉: https://club.makeup.com.ua/post/33853/). А от враження про продукти у нас частково відрізняють, як і з іншими дівчатами, що пов’язую з різним типом волосся.

Про мене 👋: жирний тип шкіри голови, що потребує щоденного миття. В’юнке, тонке, пористе, не густе від природи волосся. У міжсезоння волосся тьмяне. Потребує по довжині зволоження.

Далі про кожну позицію лінійки засобів 👇

Спосіб використання: нанести достатню кількість засобу на вологе волосся по довжині та помасажувати. Залишити на 5 хвилин. Не змиваючи, нанести шампунь. Змити.

Прешампунь має рідку прозору гелеву консистенцію з приємним ароматом. Назву його ароматом «салонного догляду». Приємний, характерний для усієї лінійки та протягом тривалого часу (навіть на другий день) зберігається на волоссі. До аромату більше не повертаюсь 😉.

Прешампунь не піниться і витрати його доволі значні.

Під час змивання шампуню в комбінації з прешампунем відчувається, що волосся по довжині м’якше, ніж зазвичай.

Спосіб використання: нанести на вологе волосся поверх концентрату. Спінити та помасажувати. Ретельно змити.

Волосся промиваю шампунем завжди двічі, тож і тут не робила виключення.

Шампунь-ванна приємно здивував своєю густою консистенцією. Він білий з мінімальними перлинними вкрапленнями та дуже добре піниться. Відповідно витрати цього шампуню об’єктивно у мене менші, якщо порівнювати зі звичним шампунем з мас-маркету.

Очищає шкіру голови добре. Але, наївна душа понадіялась, що комбінація прешампунь + шампунь вплинуть на частоту миття і дадуть можливість мити її хоча б через день… Чуда не сталось. Довелось «закатати губу» і на наступний день експерименту йти мити голову. З плюсів – перевірила стійкість аромату.

Спосіб використання: нанести на вимите підсушене рушником волосся. Помасажувати по довжині та на кінчиках волосся. Залишити на 3-5 хвилин. Ретельно вимити.

Кондиціонер має кремово-гелеву консистенціюбілого кольору. Для мого волосся доволі економний. Після нього волосся неймовірно гладеньке та приємне на дотик, але не обтяжене.

На мою думку, максимальне задоволення від продукту отримають дівчата з прямим волоссям. Воно буде гладеньким та переливатись від природного блиску. У мене ж волосся злегка в’ється і я не борюсь з кучерями (навпаки допомагаю їм закручуватись), а кондиціонер їх, на жаль, надто пом’якшує та розгладжує. Тому при виборі кондиціонер чи маска, для себе б обрала маску.

Спосіб використання: нанести на вимите підсушене рушником волосся. Помасажувати по довжині та на кінчиках волосся. Залишити на 5 хвилин. Ретельно вимити.

Маска має кремову консистенцію білого кольору. Для мого волосся також доволі економна. Після змивання волосся гладеньке та приємне на дотик. Маска попри свій ефект волосся абсолютно не обтяжує, що, як на мене, є перевагою. Завитки і хвильки з нею тримають форму краще, ніж з кондиціонером.

Обіцяла не згадувати про склад, але не втрималась. Чому кондиціонер менше підійде тонкому в’юнкому волоссю ніж маска? На мою думку, через різницю силіконів у складі. У кондиціонері в перших рядах це Dimethicone - найбільш плотний та важкозмивний силікон, а у масці - Amodimethicone – легший від попереднього, але теж щільний нелетучий силікон 😉

Спосіб використання: нанести 1-2 піпетки на вологе або сухе волосся. Не змивати. Зробити укладку.

Олійка ріденька, прозора. Не знаю, про які 1-2 піпетки йде мова, адже для мого волосся її потрібно зовсім трішки, щоб не переборщити, але бачити результат. З цілої лінійки для мене це найекономніший засіб. Варіант використання на сухе волосся не сподобався, а, попри острах, використання на вологе волосся для мене підійшло. Не обтяжує, але робить волосся блискучим. Завитки з нею стають пружнішими та краще зберігають форму протягом дня.

Загальні враження про лінійку

Плюси:

  • Неймовірний блиск волосся! Це перше, що я помітила після використання лінійки.
  • М'якість та гладкість. Волосся стало приємнішим на дотик та наче «плотнішим», легко розчісується.
  • Економність продуктів (якщо не доводиться використовувати засоби щодня).
  • Аромат "салонного догляду". Приємний, стійкий (але для когось це може бути мінусом).

➖ Мінуси:

  • Використання засобів не вплинуло на частоту миття волосся. На жаль, я й далі змушена мити його щодня.
  • Кондиціонер може не підійти для тонкого в’юнкого волосся. Він робить його більш м'яким, але й трохи розпрямляє кучері (в принципі Dimethicone для тонкого волосся - таке собі задоволення при довготривалому використанні). P.S. Щоб компенсувати розпрямляючу дію кондиціонера використовувала олійку.
  • Вартість. Засоби Premiere недешеві, і значна частка ціни – це позиціонування бренду.

Чи рекомендую я Premiere від Kérastase? Однозначної відповіді немає. Це залежить від ваших очікувань, типу волосся та бюджету.