Blics hair ✨💫

В чому плюси та мінуси тюрбана?

В чому плюси та мінуси тюрбана?

Діяти будемо за наступним планом:

1. Зовнішній вигляд

2. Який тюрбан найкращий?

3. Як користуватися рушником-тюрбаном

4. Плюси та мінуси

5. Висновок

Рушник я замовляла на makeUp у лютому 2024, фіолетового кольору. Він приїхав у звичайному пакетику, іншого я не очікувала, адже його ціновий сегмент цьому відповідає). Я обирала між CosmoShop та більш дорогими моделями, але беручи до уваги те, що матеріал однаковий, я зупинилася на цій моделі. Він м’якенький, приємний на дотик, та Дуже сильно вбирає вологу.

Найкращій матеріал для тюрбану – натуральний шовк, це просто любов для Вашого волосся, якщо цікава ця тема пишіть у коментарях, зробимо розбір. Але ціна досить висока 1200-1600 грн. Хоча в магазині тканини можна купити за 1400 натуральний шовк розміром 2*1,5, чого вистачить і на рушник і на тюрбан і на невеличку наволочку.

Але через високу ціну, я зупинилася на цьому варіанті. Можливо ще брати рушник із мікрофібри, він також не так травмує волосся. Взагалі рушник-тюрбан гарний тим, що він маленький, бо тягати на собі великий рушник бісить, особливо, коли він ще і погано тримається, дівчатка зрозуміють))

1. Після миття волосся акуратно відіжміть зайву вологу (не жамкайте та не тріть волосся!)

2. Візьміть тюрбан, надіньте на голову та закрутіть волосся у нижню частину рушника, закріпіть гудзиком.

3. Не ЗАЛИШАЙТЕ волосся в тюрбані більш ніж на 5 хвилин, адже вся волога буде поглинатися в рушник і волосся буде сухим, а це означає ламкість, січене волосся і відсутність блиску та еластичності у майбутньому! Тому 3-4 хвилини це максимум!

4. Зніміть тюрбан, розчешіть волосся гарним гребінцем, наприклад Janeke (чим Він такий гарний можете дізнатися у мене на сторінці), нанесіть незмивний догляд (це обов’язково!, якщо цікаво чому - пишіть у коменти) та починайте сушити волосся.

Волосся потрібно сушити починаючи з мінімальної швидкості, тільки зверху до низу та теплим повітрям. Тримайте фен на відстані 15 сантиметрів! Пізніше додавайте швидкість. Якщо волосся вже сухе, а біля корнів вологе, використовуйте холодне повітря. Завжди висушуйте волосся до кінця, не залишайте вологим, так чешуйки волосся закриються та волосся залишиться гладеньким та слухняним.

Знайдені плюси:

- Він маленький та невагомий, тепер не треба тягати великі рушники

- Він швидко поглинає вологу (3-4 хвилини)

- М’якенький та приємний

- Є гудзик для фіксування рушника

- Ціна просто мінімальна – 95 гривень

Мінуси:

- Як і будь-який рушник травмує волосся, але в цьому махра, тому швидко потрібно знімати.

- Для мого довгого волосся він короткий. Так, користуватися можна, але довжину складую навпіл. Потрібно звикнути(

- Не достатньо глибокий, волосся при складанні з нього випадає, треба «набити руку».

- Якщо була б сіточка чи будь-який мішечок для зберігання було би чудово.

За таку бюджетну ціну дуже корисна річ, звичайно махра дуже травмує волосся, але якщо Вам набридли великі рушники на голові та поки що не маєте коштів на гарний тюрбан з натурального шовку, то беріть цей. Обирала між тюрбанами CosmoShop і MakeUp, не пожалкувала, що обрала дешевший. Він звичайно не досить глибокий і довгий для мого довгого волосся, але сповна з ним можна жити) Він м’якенький, приємний. Але будьте уважні! Він дуже вбирає вологу. Не тримайте на голові більше ніж 5 хвилин, аби не нашкодити волоссю.