ksnklb

Додай у б'юті рутину солодку хмарку

Я давно хотіла спробувати формат пінки для душу, це здавалось дуже милим, ніжним та цікавим. І от, Mermade здійснив мою маленьку мрію 🥹.

Пляшечка 150ml, білого кольору з блакитною наклейкою, що все натякає на лінійку Bubble Gum, а також малюнок надутої жувальної резинки. Вся інформація вказана на пакуванні. Кришечка пластикова.
Дозатор помпа, досить великий, носик плоский.
Візуально тут все дуже просто та мило.

Пінка дуже ніжна, така м'яка, а її колір – блакитний, нагадує смачну хмаринку, яку хочеться спробувати на смак. Вона мила, та приємна на дотик, доволі щільна, через що їх зручно можна наносити.
Розіхд, звісно, у неї більший, ніж у звичного гелю для душу.
Змивається легко і швидко.
Аромат справді нагадує всі відому жуйку Bubble Gum, але якщо вона у бальзамі з цієї лінійки була солодкою, то у пінці вона має відчутну кислинку.

Очищає вона доволі приємно та лагідно, не до скрипу, але відчутно. Після неї у мене є відчуття свіжості і навіть хочеться нанести подальший догляд, хоча сухості чи стягнення немає. Я б сказала що очищення середнє: є, але м'яке.
Особливо полюбила цю пінку у дні, коли відчувала слабкість, втому, була хвора, адже тоді так і хочеться приємного та ніжного очищення.

З огляду на цей склад я б сказала, що все нормально і можна митись. Та на пляшечці зазначено, що 6+, тому виділю те, що у складі є Phenoxyethanol, це консервант, який може мати негативний вплив, особливо якщо був контактний дерматит у людини чи дитини. Звісно, я вірю, що тут дозволена концентрація і все буде добре, та все ж виділити це я вважаю потрібним.
Барвник чи ароматизатор може викликати шкірні реакції, та це дуже поширені компоненти і вони у низькій та безпечній концентрації.

Aqua– вода як основа на початку складу
Sodium Laureth Sulfate –аніонні ПАР, сульфат для очищення та утворення піни.
Cocamidopropyl Betaine – амфотерне ПАР, це вже м'якший очищаючий ПАР, також утворює піну.
Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide – діє як поверхнево-активна речовина, може утворювати піну, пом'якшувати та зволожувати.
Alcohol – етиловий спирт, розчинник, антибактеріальний, може підсушувати.
Aloe Barbadensis Leaf Juice – сік листя алое, не такий крутий як власне алое, та може зволожувати та заспокоювати.
Hydroxyethyl Urea – похідне сечовини, зволожуюча добавка з доведеною ефективністю.
Parfum – ароматизатор.
Panthenol – пантенол, має заспокійливі властивості.
Phenoxyethanol – консервант.
Ethylhexylglycerin – моноалкіловий ефір гліцерину, безпечний консервант.
Disodium EDTA – консервант, комплексоутворювач.
Sodium Benzoate – консервант.
CI 42090 – барвник.