diavishe

dark cherry lip combo

dark cherry lip combo

Поєднання NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream у відтінку Copenhagen та NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil у відтінку Soft Beige.

Помада з цікавою текстурою, ніжна та кремова на губах. Вона легко розподіляється, комфортна у носці, колір насичений та інтенсивний. З нею класно створювати виразні макіяжі.

Що стосується стійкості, я б сказала, що вона середня. Одразу після покупки наносила її щільним шаром і вона одразу стиралась, але потім спробувала брати менше на аплікатор і дочекалася повного висихання. Таким чином помада зафіксувалася на губах і вже не відбивалася. Все ж, лишаючи лише легкий фініш, вона залишається такою ж середньою по стійкості))

Працюючи з такою текстурою, треба заздалегідь добре зволожити губи або використовувати під неї бальзам.

Ще бачила багато відгуків, що заявлені відтінки не збігаються з фото, але я обирала в офлайн магазині, тому бачила відтінок одразу. Загалом, помада мені подобається!

Що стосується олівчика, я думаю це вже абсолютна база для багатьох дівчат!😄 Soft Beige. використовую лише в якості контуру, але ним можна замінити і помаду)

Стійкість у нього хороша як для дерев'яного олівця, при нанесенні трохи твердий. Використовую його нечасто, тому маю ще той самий універсальний відтінок 😅

Це комбо гарне як у комбінації з макіяжем, так і без 💄 справжня знахідка для любительок темно-вишневих відтінків 💋

dark cherry lip combo