Missmili

Elizavecca Face Care Centella Asiatica Serum 100%

Elizavecca Face Care Centella Asiatica Serum 100%

Загалом,цю сироватку не було в планах купувати,але шалена знижка зробила своє діло і плани помінялися

Що ми маємо?

Сироватка від бренду Elizavecca у складі якої 100% екстракт центели азіатської,відомою своїми цілющими властивостями.Сироватка зволожує,розгладжує,омолоджує шкіру,також має загоювальні властивості і зменшує запалення.

Після застосування засобу шкіра стає зволоженою,мʼякою,пружною і готовою до подальшого догляду

Виробник пропонує використовувати сироватку по декілька капель на очищену шкіру.

Elizavecca Face Care Centella Asiatica Serum 100%

Таких складів я ще не бачила🫣

Екстракт центели

Вода

1,2-Гександіол-мʼякий сполучний компонент який звʼязує між собою рідини

Каприлілгліколь-мʼякий консервант який має антимікробну дію,застосовується у косметиці натурального походження

Як на мене дуже стильне,як для цього бренду)

Сироватка представлена в пластмасовій пляшці з мінімалістичним дизайном.Я думала що пляшка буде скляна(в гіалуроновій сироватці цього бренду пляшка скляна)

Обʼєм засобу-200 мл

Упакування для мене не дуже зручне,бо окрім основної кришечки у сироватки є ще захисна пробка яку потрібно зняти,отвір з якої виливається засіб завеликий і він починає хлюпатись при використанні,тому захисну пробку я залишила,тільки пробила в ній невелику дірку(великою голкою)щоб засіб виливався не так сильно і більш економно.

Консистенція сироватки це просто водичка кольору кріпкого чаю,вона зовсім рідка,тому тяжко цей засіб асоціювати з сироваткою,це більше легкий водянистий тонер.

Аромат схожий на якийсь відвар,якщо ви колись робили полоскання ромашкою чи настояною кропивою,то ви зрозумієте чим пахне сироватка від Elizavecca.Мені такий аромат подобається,він натуральний,травʼянистий,ненавʼязливий

Сироватку я використовую щодня після пінки для вмивання,замість тонеру,ллю на долоні похлопуючими рухами наношу на обличчя,в основному я це роблю в декілька шарів не жаліючи засобу

Є момент,ні в якому разі не можна наносити на шкіру навколо очей,бо при потраплянні в очі і навколо,починає пекти і червоніти.

Це не сироватка абсолютно,це легкий тонер,і чекати мега глибокого зволоження не варто.Використовуючи в декілька шарів можна помітити легке зволоження,тон шкіри стає більш рівним і злегка сяючим,також має заспокійливі властивості,після глиняних масок і пілінгів дуже добре заходить.

Як сироватка цей засіб заслабкий,але в залежності від того з якою сироваткою порівнювати🤔

Загалом,як тонер цей засіб мені зайшов,це просто хороший зволожуючий і помʼякшуючий тонер з дуже гарним складом,якщо не очікувати неймовірних чудес то засіб сподобається))