Ганночка Тетяна

Киснева маска з деревним вугіллям від Elizavecca

Киснева маска з деревним вугіллям від Elizavecca
Киснева маска з деревним вугіллям від Elizavecca
Киснева маска з деревним вугіллям від Elizavecca

В данному пості поділюсь враженнями від використання кисневої маски з деревним вугіллям від Elizavecca.

Киснева маска з деревним вугіллям від Elizavecca
Киснева маска з деревним вугіллям від Elizavecca

Маска в картонній упаковці зі звичним веселим оформленням, знаходиться у м'якій пластиковий тубі з відкидною кришкою, захищена фольгою.

Вперше, коли відкрила її, то засіб був дуже густий, пастоподібний, туго видавлювався, а при наступному застосуванні став більш рідким і масса буквально легко з нього вже витікала і стала схожа більш на клейову.

Маска чорного кольору, має приємний запах, характерний для засобів з вугіллям, він не інтенсивний.

При повторному використанні наносилася краще із-за більш рідкої консистенції.

Я маю комбіновану (не проблемну) шкіру, схильну до жирності, чорні точки, місцями сліди від постакне. Від маски в першу чергу очікувала ефективного очищення.

Після нанесення і в процесі маска не викликає ніякого дискомфорту, не пече, відчувається приємно. Тримати її потрібно 5 хвилин. За цей час вона лише трохи застигає.

Змивається не швидко, я б навіть сказала, що трохи ускладнено. На обличчі вона щільна, по текстурі слизька, як маска-клей.

При контакті з водою, коли починаєш терти обличчя, то маска набуває сірого кольору і починає піниться. Бульбашки навіть утворюються при диханні носом і ротом. Один із неприємних моментів - це якщо маска потрапить у ніс, відчувається немов там мило і пощіпує. А так в принципі нарікань немає.

Щоб прискорити процес змивання, то краще скористатися допоміжними аксесуарами (спонжем, або щіточкою), бо просто руками вона змивається довго. Остаточне її видалення можна відчути, коли шкіра набуває легкого скрипу.

При завершенні маніпуляції шкіра після маски відчуває себе досить комфортно, подразнення на ній не має. Маска ефективно і глибоко очищує. Місцями чорні точки світлішають, але повністю нікуди не зникають. Шкіра стає чистішою, вирівнюється її тон, вона матова, а пори звужені.

Я б не сказала, що маска сушить шкіру, її зовсім не стягує. Для мого комбінованого типу в самий раз. Можливо суху буде трохи підсушувати... Та мене повністю влаштовує.

Також шкіра після маски приємна на дотик, м'яка і гладенька. У мене від неї позитивні враження і загалом маска сподобалась.

На мій погляд вона буде більш актуальною для жирного і комбінованого типу.