Marinka🌈Rainbow

Makeup розпаковка

Makeup розпаковка

Всім привіт ❤️

Невеличкий огляд на замовлення)

Цього разу покупки не для себе а на подарунки ✨

Makeup розпаковка

З цим брендом не знайома і жодного разу не брала нічого собі. Але сестра купує доньці підлітку яка зараз має проблему жирного волосся в цілому і каже що це єдиний зараз засіб який допомагає подовжити відчуття чистоти голови шкіри та мити волосся рідше. З плюсів які я для себе відмітила : гарне поєднання ціна-якість, великий об'єм 400 мл ,приємний цитрусовий аромат.

Чудовий грузинський бренд Enjoy &Joy .Це моя знахідка та must have , купую собі та 10-річній племінниці. Я вже писала про цей дезодорант в дописах раніше, дуже класна річ яка замінила мені безліч дезодорантів . Так як склад натуральний та безпечний, такий дезодорант дозволено використовувати діткам та підліткам, жінкам під час вагітності та алергікам. Рожевий "For Women" має приємний квітковий аромат бузка. Але кому не подобається в лінійці є дезодоранти з іншими запахами та для чоловіків.

Також гель- крем для племінниці з проблемною підлітковою шкірою. Обирала по відгукам. У La Roshe - Posay багато гарних засобів якими яка сама користуюсь, тому обрала цей гель. Сподіваюсь що підійде.

Знайома з цим ароматом давно. Це ніжний, фруктовий аромат , думаю якраз підійде 10- річній дівчинці. Дитячі парфуми вона вже не любить)

Одеколон для тримісячного малюка подружки. Насправді не знала що роблять одеколони для діток з народження) Як я зрозуміла цей засіб безпечний, його можна наносити на шкіру малюка , дитячий одяг, пелюшки. Замовила за побажанням молодої мами. Одеколон має ніжний пудровий аромат схожий на дитячу присипку. Єдине в ньому немає розпилювача, дозатор як в дитячій олійці.

До замовлення Makeup мені поклали в подарунок пробник парфумів Versace Yellow Diamond Intense,було дуже приємно знайти в коробці з замовленням) З цим ароматом я не знайома,тому з задоволенням буду тестити .

Дякую за увагу 🤗