Олена В

Calvin Klein Euphoria Men

Calvin Klein Euphoria Men
Calvin Klein Euphoria Men

Привіт усім!

Сьогодні хочу розказати про доволі цікавий і недорогий аромат.

Calvin Klein Euphoria Men.

Купила синові як частину подарунка на День народження. Я і головне син в захваті від аромату.

Euphoria Men вийшов у світ в 2006 году. Euphoria Men був створений Carlos Benaim, Loc Dong и Jean-Marc Chaillan.

Про піраміду:

Тип аромату:деревинні, фужерні
Початкова нота:Імбир, Перець
Нота серця:Базилік, Білий кедр, Шавлія
Кінцева нота:Амбра, Замша, Махагоні, Пачулі

Аромат розкривається імбирьом та перчиком. Не знаю що із комбінації дає натяк на цитрус, але цитрус дуже істотно відчувається. Цитрус солодко-терпкий, ніякої гіркоти. Початок досить свіжий, трохи водянистий, акватичний. Дуже красивий і енергійний. Мені нагадав трохи початкові ноти Lanvin Eclat d'arpege, але без тої солодкості.

Потім ідуть дерев'яні нотки та нотки зелені: зелений свіжий кедр, базилік. Дуже гарно зливаються з початком і доповнюють його. Якраз на цьому етапі аромат стає "одеколонистим" (якщо можна так виразитися). Він нагадав мені аромат мого тата в молодості. Тільки Euphoria Men має аромат дуже благородного, недешевого одеколону. Надає мужності і трохи дорослості. Ніякої піни для бриття чи гелю для душа особисто мені чи моїм рідним він не нагадав.

Найдовше звучить замша та амбра. Замша така благородна, просто неймовірна. Взагалі я кайфую від цього аромату. Такий він гармонійний. Нічого зайвого в ньому немає. Ейфорія у мене від Euphoria💜 . Але не забуваємо: у кожного своє поняття ейфорії, все індивідуально!

Calvin Klein Euphoria Men
Calvin Klein Euphoria Men

Я не можу назвати цей аромат нахабним, чи ультразвабливим, сексуальним, брутальним. Ні....він виважений. Так пахне стабільність, чомусь така асоціація у мене. Це аромат не "слащавого хлопця" , а гармонійної та впевноної в собі особистості.

Стійкість: звичайно це все індивідуально і залежить від багатьох чинників. Це туалетна вода,тому дикої стійкості чекати марно. Але на гарячій шкірі звучить години 3-4. Шлейф є, але він "політкоректний", не душить оточуючих. Тому можна носити і в офіс, і на заняття. І на прогулянку, побачення,спорт. Універсальний аромат.

Мені здається,що він краще звучить в прохолоду чи в холод, ніж в жару. Але це треба перевірити.

Дуже рекомендую спробувати цей аромат!

P.S. Дівчата! Останнім часом не буваю майже в клубі, тому можливо пропустила ваші дописи і не писала коментарі((. Просто такий час настав: дуже багато роботи, новий проєкт і ще багато чого. Але..треба виправлятися))).

До зустрічі! Всім спокою та сил!💜