Blondie_rs

Неймовірна туш від Beauty Creations!

Неймовірна туш від Beauty Creations!

Привіт! Сьогодні хочу розповісти вам про свою недавню та дуже вдалу покупку, а саме - туш маловідомого бренду Beauty Creations. Він родом з Каліфорнії, США. Доволі бюджетний, тож вважаю його конкурентом ColourPop.

Зайшовши в місцевий магазин з різними прикольними косметичними дорогоцінностями, я була здивована побачити Beauty Creations. Чула про них, знаю, і надзвичайно хотіла хоч щось та й спробувати. Вже скільки тушей перепробувала, і останнім часом не памʼятаю ось цього "дзинь" і любові з першого використання. Деякі погано малюють, не додають бажаного обʼєму та глибини погляду; а в більшості випадків - залишають плямки, і ти ходиш як панда 🐼

Давайте розглянемо туш більш детально. До неї йде мила коробочка кремового відтінку зі срібними детальками. На жаль, коробку я випадково сильно стукнула 😂 і вона вже була не придатна до подальших естетичних фотографій. На іншій стороні зазначались переваги продукту: насичений чорний відтінок, гарний обʼєм тощо.

Сама туба туші має неймовірне срібно-дзеркальне пакування, доволі важкеньке та солідне на дотик. Нагадала мені Too Faced Better than s€x по брутальності оформлення. Назва продукту, серія та бренд також рельєфна, що додає їй дороговизни.

Зверху є логотип бренду - стилізоване сердечко. Знизу - наліпка з назвою продукту, обʼєм 8 грам. Виготовлена в Китаї (того і дешевше чим Colourpop, у якого виробництво саме в Каліфорнії).

Як тільки мені в магазині показали форму щіточки - більше нічого казати не потрібно було. Я сказала - "Беру!". Справді, форма 8-ки мені найбільш зручна. Вона завжди надає мені обʼєму. А моя колега питає в консультанта: "Ну а вона йде на обʼєм, видовження?". І я тут же відповідаю: "Та мені без різниці, головне що щіточка така, як я люблю". 😁

Легко наноситься, але не піддається нашаруванню. В наступному абзаці я покажу - чому. Туш виявилась не звичайною, а з "сюрпризом". Отож, мені надзвичайно легко нею користуватись. Швидко промальовує, надає обʼєму, не обтяжує вії, може злегка склеювати, але я так люблю в міру.

Коли я вперше пішла її змивати, я не зрозуміла, що відбувається. Вона не розмокала, а почала зніматись грудочками. Тобто, можна вважати її термо-тушшю? Спеціально ще в інший день пішла в душ, трохи помочила очі теплою водою, взяла ватний диск, і вона шусь - і легко зійшла з вій. Це так класно, легко і практично!!! Я просто в шаленому захваті від такої формули! І не дивлячись на те, що вона може зніматись теплою водою, вона аж ніяк не реагує на вологість та дощ. Вона НЕ ПОТЕКЛА мені, коли все обличчя було мокре після вітру з дощем і снігом (типова наша погода 😁 класика жанру). Ввечері знімати її надзвичайно легко та швидко. Не залишає плям, тому що вона фізично цього не може.

І тепер... Я певне якийсь час залишусь на таких термо-тушах. Ще давніше планувала спробувати Heimish після одного з дописів тут в Клубі. Тепер точно візьму для порівняння з цією красунею. Я вважаю, це краща покупка за останній час, адже з тушами завжди була головоломка. Просто ставлю їй великий лайк🫶🏻 Так, ну і віддала за неї - 280 грн. Зараз і Мейбеллін часто коштує дорожче, а новинки їх мені не підійшли.

Гарних вам вихідних та виразного погляду з улюбленою тушшю! ❤️