krislemly

Meloni | Шампунь та бальзам з серії Hair Rescue

Meloni | Шампунь та бальзам з серії Hair Rescue

У пошуках ідеального засобів для підтримки здоров'я волосся я вирішила спробувати лінійку засобів Hair Rescue від бренду Meloni. В цьому відгуку детально розповім про шампунь та кондиціонер.

Meloni | Шампунь та бальзам з серії Hair Rescue

Оформлення. Пластиковий флакон ніжного мʼятного кольору.

Флакон оснащений кришкою-дозатором формату фліп-топ.

Консистенція: шампунь прозорий, гелевий, середньої густини.

Аромат дуже приємний, косметичний. Зовсім не хімозний. Відчувається при митті і ненадовго залишається на волоссі. Асоціюється зі свіжістю та чистотою.

Компоненти, що входять до складу:

  • Ніацинамід – водорозчинний вітамін B3. Це інноваційний продукт, що ефективно стимулює кровообіг, значно покращує живлення волосяних цибулинок, скорочує випадіння та збільшує густину волосся.
  • Biolin P – пребіотик нового покоління. Регулює виділення себуму, оптимізує pH шкіри голови, знімає запалення та подразнення, підвищує захисні функції дерми, насичує корисними мікроелементами.
  • Екстракт розмарину зменшує ламкість та випадіння, заспокоює запальні процеси, зволожує локони, а також допомагає у боротьбі з лупою та ранньою сивиною.
  • Екстракт кропиви ефективно регулює жирність волосся, підсилює збагачення клітин дерми киснем, посилює блиск.
  • Екстракт імбиру знижує жирність, відновлює структуру волосся на клітинному рівні, прискорює ріст, зволожує шкіру голови, живить волосяні цибулини.
  • Екстракт шавлії  надає протигрибковий ефект, зміцнює, знімає запалення, посилює ріст, живить, ефективно очищає від забруднень та залишків косметичних засобів.
  • Екстракт деревію позбавляє від проблеми жирної себореї та лупи, усуває запальні процеси та свербіж, має бактерицидну дію.
  • Екстракт м'яти бореться з надмірною жирністю, лупою, ламкістю, роздратуванням, свербінням та тьмяністю волосся.
  • Екстракт лимонника стимулює ріст, допомагає у боротьбі з випадінням, посилює пишність та м’якість волосся.
  • Провітамін В5 лікує себорею та нормалізує роботу сальних залоз, збільшує товщину волосся (до 10%), відновлює пошкоджену структуру.
  • Гідролізат пшениці вкриває волосинки тонкою плівкою, що захищає від пересихання. Запобігає ламкість, знижує наелектризованість, збільшує товщину, допомагає повернути гнучкість та природний блиск.

Піноутворення - навіть від невеликої кількості шампунь чудово піниться.

Волосся він вимиває практично до скрипу, не залишає слизькості. Шкіра голови теж не залишається поза увагою, шампунь добре очищає, не сушить, шкіра не лущиться, не викликає сверблячки, лупи та інших неприємностей. І волосся і коріння виглядає чисто, блищить. Після висихання волосся легке, слухняне і приємне на дотик. Спільно з шампунем зазвичай використовую кондиціонер з цієї лінійки, тоді моє волосся дуже легко розчісується, воно не сплутане і менше випадає.

Оформлення: пластиковий флакон ніжно зеленого кольору. Виглядає стильно та лаконічно.

Дозатор дуже зручний, великий та його неможливо зламати. Механізм працює без нарікань. Його легко відкривати та закривати, щоб можна було взяти із собою.

Аромат: квітковий, злегка косметичний. Досить приємний, не різкий. На волоссі відчувається, але на себе не перетягує увагу.

У бальзаму густа консистенція, завдяки якій він досить ощадливо витрачається.

Наношу бальзам на чисте, вологе волосся, розподіляючи по довжині, не торкаючись коріння. Чекаю, коли розподіл буде рівномірним та витримую приблизно 5–7 хвилин.

Користь компонентів:

  • Ніацинамід – водорозчинний вітамін B3. Це інноваційний продукт, що ефективно стимулює кровообіг, значно покращує живлення волосяних цибулинок, скорочує випадіння та збільшує густину волосся.
  • Гідролізат шовку покриває кожну волосинку тонкою плівкою, швидко та легко проникає вглиб, не обтяжує, а додає волоссю пружності, еластичності, сяйва та полегшує укладку.,  Відмінно зволожує, відновлює структуру та надає антистатичний ефект.
  • Олія мурумуру – дуже цінний компонент, що ефективно бореться з ламкістю, зміцнює структуру волосся, підвищує пружність, зволожує, розгладжує неслухняні та жорсткі локони.
  • СО2 екстракт ламінарії – це витяжка з бурих водоростей, яка багата на органічні кислоти, макроелементи та вітаміни. Ефективно зволожує шкіру голови та локони, підвищує еластичність, прискорює ріст, нормалізує роботу сальних залоз.
  • Вітамін Е посилює ріст, утримує вологу, надає шовковистість і блиск, запобігає старінню, поліпшує колір, зупиняє випадіння.
  • Гідролізат молочних протеїнів – важливий компонент, який отримують з казеїну. Пом'якшує, надає сяйво, знижує ламкість, відновлює цибулинки, підвищує еластичність, посилює захист, покращує структуру та стан волосся.
  • Гліцерин зволожує, пом'якшує, надає гладкість, живить цінними мікроелементами, а також полегшує розчісування й укладку.
  • Декспантенол — синтетичний вітамін B5, який чудово доглядає за цибулинками, зволожує, насичує корисними речовинами, додає об'єм, захищає, сприяє росту та полегшує укладку.
  • Молочна кислота – органічний компонент, що відновлює пошкоджене волосся, зміцнює, зволожує, покращує структуру та зовнішній вигляд.

Зовнішній вигляд після бальзаму – чудовий. Волосся об'ємне, зволожене, розгладжене. Кондиціонер повністю вирішує проблему електрозації волосся. Чудово готує волосся до укладки та створює ефект мінімальної ламінації — волосся менше розпушується. Волосся блискуче, гладке та м'яке на дотик. Легко розчісуються. Бальзам не з'їдає об'єм та не впливає на частоту миття.

Його можна використовувати як експрес-догляду соло, так і в багатошаровому глибокому догляді. Він добре закриває кутикулу волосся, надаючи полотну гладкості і, водночас, не обтяжує волосся.

І звісно пропоную оцінити результат на фото.