Mariya Trofimova

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Що ж я натестувала?

LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain у відтінках 402, 407, 408.

#testmakeupclub

Детально про них писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/30980/

Якщо коротко, відмінна пігментація, але швидко з'їдається зі сторони слизової, трохи сушить губи.

У своєму ціновому сегменті чи не найкращі олівчики для губ.

За дуже демократичну ціну ми отримуємо пігментовану та стійку формулу, зі стійкістю 4-5 годин (звісно, без жирних перекусів) і доволі гарну лінійку кольорів, де кожна може знайти ідеальний відтінок до свого кольоротипу.

На моє здивування, відтінки 410, 411, 412 навіть відповідають своїм ковпачкам😏

410 Pink Taupe - Сіро-рожевий. Немає події куди б він був недоречний, класичний та абсолютно універсальний нюд.

411 Ruby red - Рубіново-червоний. Мені він здався занадто-то яскравим, але у якщо скомбінувати з 412, вийде просто бомбічно.

412 Spicy Nude - Пряний нюд. Таку назву цього відтінку я знайшла на просторах інтернету. Дещо дивна назва для відтінку, який знаходиться десь посередині між шоколадом та переспівшою вишнею, але з цих трьох мені подобається найбільше.

Відтінки майже не змінюються при різному освітленні.

Дещо змішані враження до цього продукту.

З одного боку, це поживна олійка з приємною текстурою та надзвичайно смачним ароматом ягід, незрівнянно мерехтить на сонці завдяки різнобарвним блискіткам у складі.

Навіть великий аплікатор має дуже зручну вигнуту форму, що дозоляє маленькі губи нафарбувати в декілька рухів.

Не липне, зволожує, сяє? Що ж тобі ще не вистачає?

Колір, особисто для мене, невдалий варіант.

Занадто-то рожевий, занадто яскравий, занадто гучний.

Після нанесення колір проявляється впродовж декількох хвилин, перші хвилин 15 ще може підфарбовувати шкіру, якщо змазати. Колір тримається близько 4 годин, змивається міцелярною водою (нею від тінта відтерлась і неглазурована керамічна філіжанка🫰). Навіть тоненький шар віддасть яскравий колір, що виходить дуже економно.

Я не користуюсь засобами для укладання брів, зачісувати їх догори мені не подобається, а той напрям у котрому вони ростуть, мене цілком влаштовує. Але з гелю, воску та мила, останній варіант мені імпонує найбільше. Мило тверде і набирається маленькими порціями, що дуже важливо, щоб не переборщити.

Ніякого нальоту чи ефекту мокрих брів. Милом вдається делікатно задати напрям волосинкам, що вибиваються.

Однак, це продукт не першочергової потреби в моїй косметичці.

А коробочку обов'язково собі залишу, для чого поки не знаю, але подобається😅

Оскільки в мене на віях ламінування, важко оцінити чи є обіцяне підкручування, але вії вона не розділяє, а навпаки склеює та лягає грудочками, до всього швидко сохне, тому часу для маневру з голкою дуже мало.

Це один шар, наносити другий не ризикнула, щоб не перетворити вії на павучі лапки.

Що мене дуже здивувало, туш не осипається та не відбивається на шкірі впродовж дня, змивається дуже легко, але пандою.

Якщо туші Maybelline змиваю водою, а потім міцелярною водою, тут за 20 секунд міцелярною водою очищую одне око. Ще б змивалась "панчішками" ціни б їй не було.

Дякую Мейкап за можливість тестувати та відкривати не лише нові продукти, але й нові можливості, які я раніше не помічала🖤