#testmakeupclub
Я тут трохи з життя випала, але я повертаюсь🖤
Що ж я натестувала?
LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain у відтінках 402, 407, 408.
Свотчі при різному освітленні
Детально про них писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/30980/
Якщо коротко, відмінна пігментація, але швидко з'їдається зі сторони слизової, трохи сушить губи.
LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner
У своєму ціновому сегменті чи не найкращі олівчики для губ.
За дуже демократичну ціну ми отримуємо пігментовану та стійку формулу, зі стійкістю 4-5 годин (звісно, без жирних перекусів) і доволі гарну лінійку кольорів, де кожна може знайти ідеальний відтінок до свого кольоротипу.
На моє здивування, відтінки 410, 411, 412 навіть відповідають своїм ковпачкам😏
410 Pink Taupe - Сіро-рожевий. Немає події куди б він був недоречний, класичний та абсолютно універсальний нюд.
411 Ruby red - Рубіново-червоний. Мені він здався занадто-то яскравим, але у якщо скомбінувати з 412, вийде просто бомбічно.
412 Spicy Nude - Пряний нюд. Таку назву цього відтінку я знайшла на просторах інтернету. Дещо дивна назва для відтінку, який знаходиться десь посередині між шоколадом та переспівшою вишнею, але з цих трьох мені подобається найбільше.
Відтінки майже не змінюються при різному освітленні.
O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil
Дещо змішані враження до цього продукту.
З одного боку, це поживна олійка з приємною текстурою та надзвичайно смачним ароматом ягід, незрівнянно мерехтить на сонці завдяки різнобарвним блискіткам у складі.
Навіть великий аплікатор має дуже зручну вигнуту форму, що дозоляє маленькі губи нафарбувати в декілька рухів.
Не липне, зволожує, сяє? Що ж тобі ще не вистачає?
Колір, особисто для мене, невдалий варіант.
Занадто-то рожевий, занадто яскравий, занадто гучний.
Після нанесення колір проявляється впродовж декількох хвилин, перші хвилин 15 ще може підфарбовувати шкіру, якщо змазати. Колір тримається близько 4 годин, змивається міцелярною водою (нею від тінта відтерлась і неглазурована керамічна філіжанка🫰). Навіть тоненький шар віддасть яскравий колір, що виходить дуже економно.
O’BAYS Long-Lasting Brow Soap
Я не користуюсь засобами для укладання брів, зачісувати їх догори мені не подобається, а той напрям у котрому вони ростуть, мене цілком влаштовує. Але з гелю, воску та мила, останній варіант мені імпонує найбільше. Мило тверде і набирається маленькими порціями, що дуже важливо, щоб не переборщити.
Ніякого нальоту чи ефекту мокрих брів. Милом вдається делікатно задати напрям волосинкам, що вибиваються.
Однак, це продукт не першочергової потреби в моїй косметичці.
А коробочку обов'язково собі залишу, для чого поки не знаю, але подобається😅
Мило для брів+LAMEL Make Up OverSize Volume Mascara
Оскільки в мене на віях ламінування, важко оцінити чи є обіцяне підкручування, але вії вона не розділяє, а навпаки скл еює та лягає грудочками, до всього швидко сохне, тому часу для маневру з голкою дуже мало.
Це один шар, наносити другий не ризикнула, щоб не перетворити вії на павучі лапки.
З переваг
Що мене дуже здивувало, туш не осипається та не відбивається на шкірі впродовж дня, змивається дуже легко, але пандою.
Якщо туші Maybelline змиваю водою, а потім міцелярною водою, тут за 20 секунд міцелярною водою очищую одне око. Ще б змивалась "панчішками" ціни б їй не було.
Дякую Мейкап за можливість тестувати та відкривати не лише нові продукти, але й нові можливості, які я раніше не помічала🖤
Коментарі (0)