✨Anastasiia Lukash✨

Зробила собі подарунок і виявилась не в захваті

Зробила собі подарунок і виявилась не в захваті

На 8 березня зробила собі подарунок у вигляді нового денного крему, тоніку та нічного крему

Стосовно тоніка. Дуже багато класних відгуків і мене це підкупило

Але як на мене - він звичайний🤷‍♀️

Зі своєю задачею він справляється, але не маю після нього відчуття свіжості і маю відчуття липкості😔

Колись користувалась тоніками від Bielenda то вони були краще і ціна нижча

Буду шукати для себе щось інше. Дуже добре що він так швидко закінчується 😁

Денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри з SPF

Взагалі я користуюся флюїдом від L’Oréal, але хотілося б щось з SPF тому вирішила спробувати.

В мене комбі шкіра і скажу що трііішки для мене жирнуватий, бб крем лягає на нього добре👍🏻

В нього приємна та доволі легка текстура як для крему з SPF, бо в мене колись був такий жах🥲

Якщо у Вас саме суха шкіра, то думаю він Вам ідеально підійде. На запах він як звичайний крем з SPF. Тому я його залишу на зиму.

А тепер мій біль🥲

Активний гель-догляд з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри

Моїй шкірі він не підійшов 🥺

Наносила я його на ніч.

Спочатку на все обличчя і на ранок я прокинулась із прищами на тих місцях де їх ніколи в житті не було 🥲

Я продовжувала ним користуватись тиждень і наносила тільки на т-зону, але продовжувало сипати😩

Але був і маленький плюс ➕

Гель трохи звузив пори

Висновок: тонік непоганий, але буду шукати щось інше. Денний крем хороший для сухої шкіри, гарно зволожує і обличчя не буде на вигляд намазане маслом. Гель просто мені не підійшов 🤷‍♀️

Може у когось є досвід користування цих продуктів? Було б цікаво почитати 🫶🏻