Juliya

ХІТ на makeup!!! Улюблена міцелярна вода Bioderma Sensibio H2O Micellaire Solution

ХІТ на makeup!!! Улюблена міцелярна вода Bioderma Sensibio H2O Micellaire Solution

Дуже довгий час я користувалась міцелярною водою від Garnier. Оскільки у мене шкіра обличчя схильна до сухості, я шукала альтернативу, яка б була такою ж ефективною, але не пересушувала обличчя й мала більш кращий склад.

В мене великий формат 500 мл з спеціальним дозатором. Здається, зараз такий дозатор не роблять. Купувала я цю міцелярну воду на мейкапі 8 місяців тому. Як бачите, вона ще не закінчилась, хоча користуюсь я нею щоденно! Розхід у Bioderma невеликий, що не може не радувати.

Виготовлена у Франції.

Ця водичка добре справляється з тушью, великим слоєм тонального засобу чи іншою косметикою. Але памятайте, що терти ватний диск не потрібно! Робіть обережні рухи злегка притискаючи диск, попередньо потримавши його кілька секунд на одній ділянці.

Після відкриття засобом можна користуватись 12 місяців. Зверніть увагу на знак 12М. Мені здається, я якраз встигну до того часу закінчити цю велику пляшку.

Аромат у неї ледвевідчутний, трохі нагадує огірок.

Але як і будь-яку іншу міцелярну воду Bioderma Sensibio H2O потребує змивання! Після використання цього засобу я одразу очищую обличчя гелем для вмивання від CeraVe, про який розаовідала у попередньому дописі:

https://club.makeup.com.ua/post/34188/

Я порекомендую цю міцелярну воду, оскільки вода чудова і достатньо економічна!

Сподіваюсь, що була Вам корисна!

До нових зустрічей.