Сидорчук Анжела

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF10

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF10
Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF10

Вирішила я затестувати тональний крем від Estee Lauder і тепер готова поділитися з вами відгуками.

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF10
Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF10

Для себе я обрала 1N2 Ecru тому що це, напевне, найпопулярніший відтінок, який обирають для себе дівчата. На фото на сайті він не виглядає жовтим, тому я подумала, що це точно мій відтінок, але на жаль, в житті він достатньо жовтий, тому зверніть на це увагу при виборі. На шкірі обличчя на щастя він не такий жовтий, скоріше виглядає так, ніби ви трошки загоряли на сонечку, тому думаю на літо та осінь цей відтінок підійде ідеально.

Тональний крем дуже і дуже рідкий, як водичка, але перекриває непогано, на шкірі на фото у мене один тонкий шар тональної основи та пудра, якщо почати наслоювати та використати консилер, то перекриє повністю. Разом з тим у мене склалося враження, що для цієї тональної основи у вас має бути ідеальна шкіра, бо мені ця тоналка так сильно підкреслила пушкове волосся, що я навіть і не думала, що маю його так багато.

Тоналка на шкірі тримається дуже круто, її взагалі не потрібно припудрювати, жирний блиск не з'являється протягом дня (у мене нормальний тип шкіри, не знаю чи на жирному типі ефект буде такий самий), але вона добряче сушить шкіру. Вам потрібно добре зволожити обличчя, як перед макіяжем так і після, коли змиєте його.

3. Недоліки

Для мене найбільшим недоліком є те, що немає дозатора, його потрібно купувати окремо. Звичайно, якщо ви постійно купуєте цей тональний, то дозатор у вас буде залишатися, але якщо ви купили одного разу і не будете повертатися до цієї марки ще раз, то якось недоцільно купувати щей дозатор окремо.

4. Переваги

Стійкість та хороше перекриття, не тріскається та не скочується, гарно лягає. З цією тоналкою ви матимете ефект відфотошопленого обличчя, на якесь свято чи фотосесію дуже крутий варіант, але на повсякденне життя трошки "тяжка", мені особисто хочеться більш легкого ефекту.

Особисто мені сподобалося, якщо у вас планується багато свят, то можете взяти її і не турбуватися про вигляд шкіри протягом святкування, але ретельно підбирайте відтінок, якщо маєте змогу затестувати, то скористайтеся цією можливістю

Сидорчук Анжела
7
Підписники
0