М ій досвід відрощування красивих довгих вій
Сироватка Long4Lashes
Привітик всім красуням Makeup Club 🐱 Сьогодні хочу поділитися із вами своєю історією відрощування красивих довгих вій. Від природи вони в мене короткі та щей ростуть прямо 😒 Зовсім не мають завитка і тому щоб гарно або хоча б якось підкреслити очі я витрачала більше пів години просто на туш. І оце потім підтирати місця де туш відбилася після промальовування вій. Це була невимовна біль. Думаю багато дівчаток з такою ж проблемою мене зрозуміють 🥺
І от я собі чогось подумала, що ламінування вій може виправити цю ситуацію. І на всій радості записалася в один із найкращих салонів і чекала того дня як хатіко 🐶 Ось він настав і я на радостях лечу туди, приходжу до майстра, а вона мені каже, що тут опше немає з чим працювати і що такий ефект як я бачила на фото мені не світить. Прекрасний початок 🤦 Я була просто в тотальному розпачі, але ламінування таки зробила. Не розумію як дівчати витримують цю процедуру. Я думала збожеволію і хотіла щоб все чимпошвидше закінчилося. Ефект справді не був аж таким вражаючим, ну але хоч завиток трішки з'явився, але це всеодно було не те 🙃
Потім я таки не опустила руки і почала досліджувати питання сироваток для росту вій і спинилася саме на Long4Lashes. Думаю, а чому б не спробувати і купила її. Кожного вечора перед сном впродовж 2 місяців я наносила її по лінії росту вій. Я дуже хотіла і прагнула до красивого результату і вже через три тижні я побачила зміни. Вії ставали густіші та довші. А потім почав з'являтися і природній завиток. Загалом флакончика 3 мл мені вистачило на 2 місяці. Результатом я дуже задоволена. Вії стали набагато довшими і пишнішими. Зараз гарно намалювати очі зовсім не проблема. Декілька хвилин і вуаля 😁
Дівчатка якщо ви теж стикнулися із такою проблемою то не впадайте в розпач. Завжди можна знайти рішення. Я як дівчинка яка все життя прожила із куцими прямими віями точно розумію про, що говорю. Перед тим як захочете скористатися цією сироваткою добре ознайомтеся із компонентами, щоб деякі із них не викликали у вас алергію.
Від себе можу можу сказати, що сироватка справді працює, має прекрасний ефект і не за всі гроші світу 💸 Обов'язково прикріпляю фото для порівняння. Зразу скажу, що і на першому і на другому фото вії промальвані одною і тою ж тушшю. Але ви погляньте на цю колосальну різницю 🐱 Як вам результат? Буду рада, якщо поділитеся своїми враженнями і своїм досвідом)
З ❤️ Ваша Зозулька 🕊️
Коментарі (0)