Juliya

Для чутливих зубів саме те, що треба! Ополіскувач для рота Elmex Sensitive

Чи потрібен взагалі ополіскувач? Чи достатньо лише чистити зуби двічі на день?

В мене на цей рахунок є своя думка. Зустрічала багато людей з гарними зубами, які взагалі ніколи у життя не користувались ополіскуувачами та й до стоматологів ходять раз на 10 років. А є навпаки люди в кого настільки погані зуби, що потрібно мало не кожні півроку бігати по стоматологам і мати в арсеналі купу засобів.

У мене зуби не є дуже поганими, але і не такі, за якими можна не доглядати ретельно. Мені постійно треба за ними слідкувати і обов'язково мати ополіскувач для щоденного використання. У мене були різні ополіскувачі, але зараз я зупинилась на Elmex для чутливих зубів.

Маю також зубні пасти цього бренду. Дуже ними задоволена. Пізніше напишу дописи і про них.

Скільки разів на день його використовувати? Я користуюсь один-два рази на день після того, як вип'ю каву чи з'їм смаколик.

Щодо ополіскувача, він має приємний аромат та легкий мятний смак. Ковтати його не можна!

Необхідно прополоскати рот 30 секунд і виплюнути його. Він добре прочищає міжзубні проміжки до яких не дістатись навіть щіткою. Надає свіжого аромату диханню. Усуває бактерії, а значить не буде розвитку карієсу. Мені подобаються відчуття в роті після його використання.

Найголовніше - через декілька використань пропадає чутливість зубів!

Країна виробник - Швейцарія.

Сміливо рекомендую тим, хто як і я мучиться з чутливістю зубів та ясен.

Мій допис про догляд за ротовою порожниною та які я пасти купую:

https://club.makeup.com.ua/post/35242/

Дякую за увагу. До нових зустрічей!

Буду рада Вас бачити у підписках.