Juliya

Догляд за зубами та ротовою порожниною для всієї родини.

Догляд за зубами та ротовою порожниною для всієї родини.

Всім вітання. Сьогодні я вирішила розповісти про догляд за ротовою порожниною.

Останні декілька років я за порадою стоматолога купувала собі і дитині зубні пасти від Elmex. Мені рекомендували пасту для чутливих зубів Elmex Sensitive.

Догляд за зубами та ротовою порожниною для всієї родини.

Паста дійсно гарно допомагає побороти чутливість зубів. Мені подобається, як вона працює. Але десь раз на тиждень я використовую додатково відбілюючу пасту також фірми Elmex. Так як користуватись відбілюючими пастами неможна на постійній основі. Вона додає зубам білішого відтінку і при цьому, також, підходить для чутливих зубів.

В перервах між чистками зубів зранку і ввечері - я користуюсь ополіскувачем цієї ж серіі Елмекс. Купую його наперво раз 10. Про нього я більш розгорнуто писала тут:

https://club.makeup.com.ua/post/34215/

Дитині я останні декілька років також купувала зубну пасту Елмекс Джуніор, але ополіскувач беру вже раз 5 саме від Listerine. Він має приємний фруктовий присмак. Дитині він подобається. Особливо часто він його використовує після солодощів, щоб не провокувати появу карієсу. Ополіскувач підходить для дітей старше 6 років і не містить спирту. Його не треба розбавляти водою. Полоскати треба зуби мінімум 30 секунд.

І на останок зубна паста яку найбільше любить мій чоловік - це Lacalut Sensitive.

Гарно прочищає зуби, має свіжий аромат, вистачає її надовго. Він також купує її вже багато років і ні на що інакше не хоче змінювати.

Найголовніше - це регулярно відвідувати стоматолога і ретельно очищувати зуби щодня двічі по 3 хвилини мінімум. Лайфхак - купить піщаний годинник у ванну кімнату. У нас такий стоїть. Особливо допомагає дітям контролювати час чистки.

Звісно, в догляді за ротовою порожниною в мене ще є зубні нитки, електричні щітки і інші гаржети. Розповім про них трохи згодом.

Сподіваюсь мій допис був Вам корисний.

Дякую за увагу. До нових зустрічей.