Догл яд за зубами та ротовою порожниною для всієї родини.
Elmex, Listerine, Lacalut зубні пасти та ополіскувачі.
Всім вітання. Сьогодні я вирішила розповісти про догляд за ротовою порожниною.
Останні декілька років я за порадою стоматолога купувала собі і дитині зубні пасти від Elmex. Мені рекомендували пасту для чутливих зубів Elmex Sensitive.
Паста дійсно гарно допомагає побороти чутливість зубів. Мені подобається, як вона працює. Але десь раз на тиждень я використовую додатково відбілюючу пасту також фірми Elmex. Так як користуватись відбілюючими пастами неможна на постійній основі. Вона додає зубам білішого відтінку і при цьому, також, підходить для чутливих зубів.
В перервах між чистками зубів зранку і ввечері - я користуюсь ополіскувачем цієї ж серіі Елмекс. Купую його наперво раз 10. Про нього я більш розгорнуто писала тут:
Дитині я останні декілька років також купувала зубну пасту Елмекс Джуніор, але ополіскувач беру вже раз 5 саме від Listerine. Він має приємний фруктовий присмак. Дитині він подобається. Особливо часто він його використовує після солодощів, щоб не провокувати появу карієсу. Ополіскувач підходить для дітей старше 6 років і не містить спирту. Його не треба розбавляти водою. Полоскати треба зуби мінімум 30 секунд.
І на останок зубна паста яку найбільше любить мій чоловік - це Lacalut Sensitive.
Гарно прочищає зуби, має свіжий аромат, вистачає її надовго. Він також купує її вже багато років і ні на що інакше не хоче змінювати.
Найголовніше - це регулярно відвідувати стоматолога і ретельно очищувати зуби щодня двічі по 3 хвилини мінімум. Лайфхак - купить піщаний годинник у ванну кімнату. У нас такий стоїть. Особливо допомагає дітям контролювати час чистки.
Звісно, в догляді за ротовою порожниною в мене ще є зубні нитки, електричні щітки і інші гаржети. Розповім про них трохи згодом.
Сподіваюсь мій допис був Вам корисний.
Дякую за увагу. До нових зустрічей.
Коментарі (0)