Anna_feerie

Натуральний. Ароматний. Зволожуючий!

Натуральний. Ароматний. Зволожуючий!
Натуральний. Ароматний. Зволожуючий!
Натуральний. Ароматний. Зволожуючий!

Важко знайти людину, що любить аромати ягід більше, ніж я)). Тому цей бальзам для тіла обов'язково мав потрапити до моєї ванни, щоб зробити банні процедури більш запашними, а шкіру зволоженою та м'якою😍.

Натуральний. Ароматний. Зволожуючий!

Склад тут дуже багатий натуральними інгредієнтами, і не просто екстрактами, а й оліями:

💚 олія ши - моє улюблене масло, що чудово заспокоює та відновлює навіть суху та подразнену шкіру;

💚 олії какао та макадамії - ще 2 чудових олійки, спрямовані на захист на відновлення;

💚 гліцерин - перевірений часом зволожувач;

💚 вітамін Е - тут міститься в середині списку інгредієнтів, а значить, виконує не лише функцію консерванта, але й живить та допомагає регенерації;

💚 пробіотики - запорука здорового мікробіому;

💚 екстракти ківі, чорники, молочна кислота - відповідальні за оновлення клітин, відновлення бар'єрної функції та зволоження.

Десь в самому кінці є диметикон, але його дійсно дуже мало, тож жодної плівки на шкірі він не створює🤗. Натомість бальзам виконує свої функції прекрасно, насичуючи шкіру вологою та прибираючи будь-які ознаки сухості.

По консистенції це йогурт - такий ніжний, гладенький і ароматний йогурт! Аромат це щось: натуралістична чорника, без лікарських або синтетичних нот. Для нанесення на все тіло треба небагато, адже бальзам добре розподіляється, огортаючи тіло шовковою вуаллю.

Я відчуваю легкі чорничні нотки навіть на ранок, але тільки, якщо піднести руку до носу, адже аромат не кричить про себе, він просто з вами і чекає, коли на нього звернуть увагу.

Зволоження мені цілком достатньо - після нанесення через пару хвилин вже можна вдягати піжамку і почуватись комфортно)). Тож, якщо любите чорнику, Біленду та натуральні бальзами для тіла - вам теж таке треба😆.