Sono Kateryna

Maybelline New York Instant Perfector Glow 4-In-1

Maybelline New York Instant Perfector Glow 4-In-1
Maybelline New York Instant Perfector Glow 4-In-1
Maybelline New York Instant Perfector Glow 4-In-1

Всім привіт)

Нарешті я протестувала тональний Instant Perfector Glow 4-In-1 від Maybelline, і мені є що розповісти 🙂

Почнемо з відтінків. На тестування я отримала 2 відтінки: 0.5 Fair-Light Cool і 01 Light.

01 Light мені ідеально підійшов, в мене шкіра з олівковим підтоном і мені підходять лише жовтуваті відтінки. Але якщо у вас шкіра більш холодна чи з рожевим підтоном, це не ваш варіант)

Maybelline New York Instant Perfector Glow 4-In-1

0.5 Fair-Light Cool здався мені занадто персиковим та я спочатку його злякалась, проте (спойлер) я дала протестувати його своїй мамі, і він ну прям дуже круто підлаштовувався під її шкіру і освіжив її.

Розглянемо обіцянки виробника:

– формула з маслом ши та гіалуроновою кислотою ідеально лягає;

– вирівнює колір обличчя, маскує дрібні недосконалості;

– підтримує шкіру зволоженою впродовж дня;

– зручна система дозування через аплікатор з пухкою щіточкою;

– створює легке природне покриття.

Можу підтвердити, що обіцянки було виконано. Сподіватись на щільне покриття тут не має сенсу - тон лягає легенько і майже не відчувається, шкіра залишається зволоженою, живою і сяючою. Я б навіть сказала, що на моїй комбінованій шкірі з жирною Т-зоною він прям «занадто» сяючий, тому я обов’язково наношу пудру, але навіть так шкіра виглядає натуральною і живою. Якщо ви любите матовий фініш - точно не ваш варіант)

Якщо є висипання, вони не будуть перекриті і треба додатково використовувати консилер. Коли я тестувала даний тон, моя шкіра була в гарному стані і мені він підійшов. Проте, коли в мене є висипання, я надаю перевагу більш щільному покриттю.

Щодо відчуттів на шкірі: дуже комфортно. Взагалі, моя шкіра не чутлива, тому тут я більше довіряю думці своєї мами. В неї суха шкіра, і для неї важливо, щоб тон зволожував і не стягував шкіру. І вона підтвердила, що їй також було дуже комфортно протягом дня з цим тоном, і з радістю продовжує ним користуватись.

З недоліків можу відмітити невеликий обʼєм (20 мл замість звичних нам 30) та дуже швидка витрата тонального засобу, можливо через пухкий аплікатор…