Кузя Ю-а

Ідеальний нюд для губ

Ідеальний нюд для губ

Обрала колір fancy Berlin. І не прогадала, бо колір підійшов моїм устам на 100%. Я від природи смугленька, а олівчик цього кольору просто нереально сексуально підійшов. Напевно, в сезон літа, під засмагу буде просто пушка 🤩

Водостійкий олівець для губ від бренда Antonova Beauty — це справжнє втілення досконалості. Надмʼягка текстура олівчика, що рівномірно лягає на губи Та Довершує образ. А ще, в складі олівчика гіалуронова кислота, що зволожує губи, що так важливо в водостійкій косметиці.

Що сподобалось, що олівчик не підкреслює недоліки! Майже завжди я відмовлялась від олівців для губ, адже вони мали недоліки. То затверді, то виділяють щось лишнє, то сушать шалено губи.. ну а цей мене здивував! Мій новий ідеал 👌

Олівчик прийшов в дуже гарному софт-упакуванні з золотавим тисненням бренду та лого і додаткової інформації. Виглядає надзвичайно дорого та вишукано. Ну і сам олівчик не пасе задніх. Аналогічно, тиснення на олівці бренду золотим кольором, що помітно вирізняє його серед інших. Однозначно, цей олівчик люкс рівню.

Antonova створила цілу нюдову колекцію під назвою Bon Voyage, відтінки якої універсальні та пасують до будь-якого типажу і будь-якого образу.

Саме ж покриття залишається на губах до 12 годин. При перекусі більш жирної іжі можливо буде потрібно мінімальна коррекція. Адже водостійка косметика реагує на жирні текстури.

Особливості Antonova Beauty Waterproof Lip Pencil:

– ніжна формула, що ніби ковзає по шкірі;
– гарантує високу стійкість до 12 годин;
– стійко тримається і не розмазується впродовж дня;
– ідеально лягає, не сушить та не підкреслює лущення;
– гіалуронова кислота забезпечує додаткове зволоження;
– універсальні відтінки, що адаптуються до будь-якого тону шкіри;
– можна використовувати як самостійно, так і з іншими продуктами для макіяжу губ.

Ідеальний нюд для губ
Ідеальний нюд для губ
Ідеальний нюд для губ