Вуста! Вуста! Вуста!
Про ніжні, зволожені вуста, які хочеться цілувати. #top3makeupclub і незрозумілий четвертий🫢
Привіт, дівчата!
Сьогодні поділюся своїм доглядом за вустами. Поготьтеся, зволожені, ніжні губки завжди хочеться розглядати. Не говорячи вже про болючі тріщинки, які нас часто турбують у холодну пору.
Отже, мій намбер ван - це бальзамчик для губ від Rose of Bulgaria Lip Balm. Вперше з цим брендом і бальзамчиком познайомилась ще у шкільні роки десь на Сонячному Березі Болгарії. Там ця косметика на кожному кроці і її важко не помітити. Минулоріч, знову пригадала про цей бальзамчик і це моє спасіння.
Плюси:
- зволоження на 12/10!
- не помітна на губах
- помади чи блиски лягають ідеально
- приємний запах болгарської рози, що одразу тебе переносить до спогадів про тепле моречко.
Мінуси:
- відсутні!
Топ2 - це однозначно всім відома нічна масочка від Laneige. Продукт, який особливо не варто нахваювати, бо всі це вже давно зробили.
Плюси:
- зволоження на 10/10!
- не лягає плівкою
- на ранок вуста не потребують додаткового догляду
Мінуси:
- всі написи на баночці стерлися десь за місяць користування, але це жодним чином не впливає на якість самого продукту.
МастХев3 у моій сумочці - це бальзам для губ "Кавун" від Carmex. У стіку продукти кармекс мене приваблюють більше. По-перше, немає липкості на упаковці. По-друге, саме цей стік не викликає у мене "печіння" і є комфортним ніж іхній бальзам, не в стіку, з вишнею. При нанесені відчуваються нерівності бальзамчику.
#top3makeupclub
Останній - бальзам від NYX. Отримала у подарунок, упакування ваууу. Однак, не зрозуміла його, залишає білу плівку, важко відкивається...
Дівчата, що порадите чи можливо є якісь особливі кроки його нанесення?
Коментарі (0)