wowmom

#ВолоссяМріїЗБондРіпеа

#ВолоссяМріїЗБондРіпеа

Привіт, красуні!

Кожна "фарбована" блондинка мріє, щоб її волосся було не тільки світлим, але і сильним та блискучим, адже всі розуміють, що висвітлювання - це зовсім не про здоров'я пасм. Тому ми, жінки, спочатку створюємо собі проблему, а потім починаємо її вирішувати. Я - не виключення!

Тож я вирішила спробувати нову лінійку від Elseve Bond Repare, яка призначена як раз для відновлення пошкодженого волосся. Ця серія складається з пре-шампуня, звичайного шампуня та кондиціонера.
До речі, нещодавно схожі засоби вийшли і у бренду Kerastase Premiere. Я вже порівняла обидві лінійки, і, якщо чесно, глобальної різниці в ефективності, я не побачила, ба більше, здається, Elseve мені подобається більше.
Тому сьогодні хочу докладніше розповісти про серію Bond Repair.

#ВолоссяМріїЗБондРіпеа

Наноситься на вологе волосся, перед звичайним шампунем. Його треба витримати п'ять хвилин, змити водою, і помити голову звичайним шампунем.
Містить комплекс з 12%-ю лимонною кислотою, яка повинна відновлювати волосся на структурному рівні. Я, правда, не розумію, як позитивно лимонна кислота може вплинути на волосину, але повіримо на слово.

Склад досить цікавий, але от що я помітила - в ньому не має силіконів, які відповідають за гладкість та блиск. І саме через це, лінійка Bond Repair кардинально відрізняється від того, чим я звикла користуватися. Я не побачила вау ефекту "тут і зараз", але після третього миття голови, волосся і справді стало трохи живішим.

Пре-шампунь має густу кремову консистенцію, і дуже приємний запах. У Kerastase же пре-шампунь якийсь гелево-масляний і пахне чоловічим парфумом.

Наноситься пре-шампунь Elseve добре, і гарно розподіляється.

Коли його змиваєш, волосся на дотик дуже гладеньке, наче шовк.

Єдине, що мене трохи бентежить, чого це 200 мл шампуню Elseve коштує більше 200 грн? Бо якщо перераховувати на мл, то виходить, що цей шампунь дорожчий за деякий популярний проф.

Я сподіваюсь, що така вартість обумовлена не тільки масштабною рекламною кампанією, а і ефективністю, тому що він мені дійсно сподобався.

В складі немає агресивних ПАВів, типу СЛС або СЛЕС (до речі, як і у Kerastase), але не дивлячись на це, він чудово піниться. Не провокує свербіжу, і з ним, мої корені у пристойному вигляді два дні, а це мене абсолютно влаштовує.

Шампунь має приємний аромат, як і у всіх засобів лінійки Bond Repair. Він густий, і на одне використання, його треба зовсім небагато.

Змивається також без проблем.

Що я хочу сказати, стосовно кондиціонера...

Він працює рівно так, як повинен працювати кондиціонер - закриває кутикулу волосся, і полегшує розчісування. Але треба розуміти, що все ж таки - це не глибоко живильна маска, яка наповнює кожну волосинку, це більш лайтовий засіб.

Я так розумію, що фішкою всієї цієї серії Bond Repair є саме пре-шампунь, тобто оцінювати цей кондиціонер з шампунем без пре-шампуня вийде якось не дуже коректно. Якщо виробник розробив лінійку, в яку входять саме три засоби, треба використовувати їх в комплексі.

В складі присутні мої улюблені силікони, лимонна кислота, зволожувачі та консерванти, але я не бачу ніяких масел та рослинних екстрактів.

Кондиціонер має кремову формулу. Він не дуже густий, але і не рідкий - консистенція ідеальна.

На одне використання, його також потрібно небагато.

Ну і, найголовніше, це результат роботи лінійки Bond Repair - волосся чисте, м'яке, розсипчасте, і гарно прочісується. В цій лінійці, мені однозначно не вистачає якогось незмиваємого догляду, який додасть блиску, та прибере пухнастість.

Наскільки я розумію, цей незмивний догляд в реальності таки існує - і це відновлююча сиворітка Bond Repair, але офіційно вона не представлена в Україні, тож її можна замовити тільки зі складу ЄС

Для мене важливо, щоб волосся було доглянутим два дні, до наступного миття, і корені весь цей час залишалися свіжими. З цим шампунь Elseve Bond Repair справляється добре, і не провокує черезмірну сальність шкіри голови.

Стан довжини на другий день також задовільний, але, як я вже і казала, дуже хочеться нанести незмивашку.

Дуже сподіваюся, що слова про відновлення пошкодженого волосся будуть не пустим звуком, і після завершення курсу використання лінійки Bond Repair, я побачу значні позитивні зміни. Але, головне, що перші враження в мене приємні, і я залюбки продовжу тестувати всі засоби.

Дякую за увагу 😘