Huda Beauty Naughty Nude Eyeshadow Palette
Палетка, яку не хотіла купувати, але я повелась на чудові промови блогерів. Що це шовковисті матові й блискучі шимери, та навіть 1 дуохром є. Був то кінець листопада 2020 року. Чи актуальна вона зараз? Розкажу детально в цьому пості.
Пакування хоч і з пластику, але зроблено нормально. Дзеркало велике, в нього зручно фарбуватись. З цією палеткою об'їздила всю Україну, пів Європи й океан перелетіла - і вона ціла, жоден колір не побився. То є якесь чудо, чи просто якісна косметика яка переживе все.
Всередині нас зустрічають 18 кольорів у тепло-рожевій гамі. Раніше я обожнювала такого типу відтінки, зараз трохи охолола. Можливо мода пройшла, а може мої смаки змінились.
Passion
Зараз буде дуже багато тексту і макіяжів - готуйтеся
Passion - дуохром, переливається з коричнево-фіолетового у блакитний. Пам’ятаю як всі захоплювались даним кольором. Тоді це була рідкість побачити дуохром в палетці відомого бренду. Зараз він і досі м’який, легкий у використанні. Дає досить ніжний ефект, для мене вже слабувато.
Shameless
Shameless - рожевий зі сріблясто-золотими та холодно-рожевими блискітками. Один з найулюбленіших в палетці. Сиплеться страшне, та й з часом став трохи сухим. Попри це, всеодно його поважаю та влітку люблю ним фарбуватись.
Please me
Please me - насичений коричневий, виглядає не сильно теплим на фоні інших кольорів. Є рожево-золоті блискітки. Також обожнюю даний відтінок. Для коричневих смокі супер варіант
Irresistible
Irresistible - більш холодний рожево-коричневий зі сріблястими блискітками. Спочатку здавався схожим до Shameless, але вони абсолютно різні. Цей колір на очах видається не таким цікавим і трохи пласким. У виборі між тим, який рожевий шимер нанести, майже завжди перемагав Shameless. Irresistible також осипається і має ідентичну формулу з тепло-рожевим шимером.
Flower power
Flower power - прообраз популярних зараз топерів. В ньому прозора база з різнокольоровими блискітками. Наче шипуче шампанське. На очах безмежно прекрасно виглядає, і під очима так само сяє. Тож робимо макіяж очей першим. З’явилась думка порівняти його з топерами Mario. Зроблю це і покажу в looks.
Tantric
Tantric - просто теплий золотий, абсолютно стандартний колір. В мене кілька повторів точно є. Велику популярність не має.
Provocative
Provocative - в рефілі виглядає насичено ягідним, а на очах лягає напівпрозоро. Унікальна ситуація. На справді він рожево-багряний з окремими золото-рожевими блискітками. Пасує в теплих ягідних макіяжах.
Desire - теплий червоно-рожевий сатин, найбільш кремовий з усіх в палетці. Обожнюю наносити на нижню повіку, чи на рухому з чорною стрілкою.
Висновки по блискітках
В часи запуску палетки це було щось. Я пищала від захвату і яскравості. Зараз же шимери для мене досить спокійні та повсякденні. Як швидко рухається косметична індустрія.
З часом вони рохи підсохди, але на клею для глітеру все добре тримається.
Блискітки дуже сиплються. Якщо наносити пензлем буде у два рази гірше.
Загалом вони нормальні, але коли є інді-бренди то звичайно ж палетка від Huda Beauty йде на другий план.
Опис матових і мої перші макіяжі
Filthy - світло-рожевий. Добре підходить для макіяжів в рожево-фіолетовій гамі. Використовую на нерухомій частині повіки, чи для відтушування кольору Untamed.
Hypnotic - теплий беж з легкою рожевою нотою. Найуніверсальніший колір для мене, саме там з’явилась перша дірка в рефілі. Люблю його на кожен день, пасує до будь-якого шимеру з палетки.
Untamed - це щось середнє між теплим коричневим і ягідним кольором. Досить незвичний відтінок. Користуюсь для затемнення, але можу повністю і форму зробити. Гарно втушовуєтся в шкіру.
Rough - темніша версія Hypnotic. В одному макіяжі не бачу сенсу їх використовувати. Вони майже не відрізняються. Але я всеодно люблю ці два кольори.
Spicy - найтемніший колір в палетці - темно-баклажановий з маленьким додаванням коричневого. Незвичний колір, але від цього проблемний у використанні. Залипає, погано тушується. В затемненні більш-менш стабільний.
Arouse - помаранчево-коричневий, це не колір цегли, але настрій схожий. Для світлошкірих поганий колір, наче ви почервоніли після вчорашньої гульби. Зовсім не освіжає. Коли маю засмагу - виглядає значно краще.
Naughty - теплий коричневий, в тушуванні видно рожевий колір. Колір нагадав дешеву шоколадку з дитинства. Часто беру для затемнення макіяжу очей
Juicy - щось середньо-бежеве й тепло-рожеве. Наче Rough змішали з Arouse. Вийшло непогано, але знову ж таки тільки для смуглявої шкіри.
Висновки по матовим
Кольори цікаві, небанальні. Вони всі теплі та майже всі віддають в рожеву базу. Це не звично, бо з першого погляду палетка здається тепло-коричневою. Коли починаєш фарбуватись то вже розумієш прикол. Дані відтінки мені пасують через саме рожеву базу. Виглядають акуратно і не нудно.
Матові ніжні та м’які, при на насенні майже не сиплються. Тушуються будь-яким пензлем на будь-якій базі. Є нюанси тільки з темним кольором Spicy. Він періодично мене зраджує, ставить зайві плями, які важкувато розтушувати. В іншому мені все подобається.
Є значний мінус - повторюючі кольори. Arouse i Rough я б точно прибрала. Та й сама палетка не дає великого різноманіття в макіяжах. Все виходитиме в рожево-тепло-коричневій гамі.
Я свідомо пропустила рефіл Slippery. Це непонятно шо і що воно тут робе я не знаю. Роблю вигляд що його не існує.
А ось Hard я люблю і вважаю його досить доречним. Це кремовий матовий, типу cream to powder як у Natasha Denona. Коли не вистачало насиченості, користувалась ним як базою під темні кольори. На жаль, він підсох і пензлем вже погано тушується. Але я про нього всеодно пам’ятаю в теплих спогадах.
Загалом палетка для 2024 року досить непогана. Думаю пасуватимуть людям з оливковою чи теплою шкірою. Це гарний кандидат на щодення для таких людей. Хто хоче гламурно сяяти, але не “вирвєглазно” (не знаю як українською написати це).
Якщо до шимерів може виникнути кілька питань, то з матовими все супер. Мені дуже просто користуватись палеткою Naughty, але за 4 роки вона мене так дістала. Зараз тусується в Project Pen 2024 року. Поки зробила тільки 2 дірки в рефілах. Сподіваюсь влітку з засмаглою шкірою користуватимусь частіше.
Коментарі (0)