Vikulyk

Моя колекція мініатюрних помад

Моя колекція мініатюрних помад

Почнево з Ysl, у мене вона рожево-нюдова, формула кремова, помада легка і сяюча, дуже подобається мій відтінок 70.

Формат міньки тут повторює оформлення повноцінного флакону, що дуже приємно❤️

Моя колекція мініатюрних помад

Далі-GXVE, якщо ви не чули про цей бренд, то про співачку Гвен Стафані повинні знати, отже косметика під такою назвою це її і Урбан Дікей розробка.

Ця помада робить класні пухкенькі губи, вони виглядають такими соковитими, і відтінок stomp box нереально вдалий світлий рожевий і підійде багатьом, доречі ця помада досить фотогінічна, я люблю її десь на портретні фото.

Мінька помади дуже швидко стерлась і виглядає не призентабельно, але в мене ще є така повнорозмірна матова помада, яка доречі теж гарної якості і тут упакування дуже добре збереглось.

Bobbi Brown Luxe у відтінку neutral rose-ідеальний нюдовий з гарною кремовою текстурою і теж в дуже гарному упакуванні, схожому на повнорозмір. Чудова якісна помада, яку я люблю.

Charlotte tilbury pillow talk medium-ця помадка практично в мене закінчилась, я вже вишкрябувала зі стінок, щоб зробити свотчі. В неї ідеальна текстура, більше матова, але має трохи і кремовості. Відтінок-середній нюд, дуже красивий.

З мініатюрки Givenchy Le Rouge у відтінку 202 почалась моя любов до помад бренду, мені дуже сподобався цей відтінок, він хоч корраловий, але зовсім не вульгарний і наче освіжає образ, тому я взяла собі велику версію помади у цьому ж відтінку, потім спробувала отой бальзам, що в чорному шкіряному футлярі, але нажаль він мене повністю розчарував, та я не зупинилась і спробувала наступні помадки бренду, які дуже сподобались. Тут дуже гарні футлярчики, хоч на штучному освітленні підкреслюються якісь недоліки, але в житті ці помади виглядають супер ефектно, деякі з них я вже давно маю.

Ось така моя підбірка, люблю колекціонувати щось тендітне, я би чесно кажучи ще поповнила свою колекцію, але в мене вже надто багато помад.