Чистикова Дар'я

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Дякую Makeup Club за цю прекрасну можливість тестування нових засобів ❤️ Насправді для мене це перше знайомство з брендом Kérastase. Пройшло близько двох тижнів тестування лінійки для відновлення всіх типів пошкодженого волосся. І я готова поділитися своїми враженнями:

Це новий тип засобу у моєму догляді тому було цікаво спробувати.

Пре-шампунь (також відомий як "пре-пушап" або "пре-трітмент") це продукт для догляду за волоссям, який застосовують до мокрого волосся перед використанням звичайного шампуню. Він допомагає зволожувати волосся, знімає залишки продуктів для стайлінгу і забруднень, що дозволяє шампуню краще очищати волосся і шкіру голови. Але у цій лінійки він повинен сприяти ліквідації перенакопичення кальцію, знищувати відкладення вапняного нальоту на волоссі, що часто виникає від використання жорсткої води.

Дизайн лінійки у білому стильному дизайні. На тестуванні мініатюрка об'ємом 45 мл. Сам пре-шампунь прозорий, рідкий по текстурі та має приємний дискретний запах схожий на аскорбінку, який зберігається на волоссі протягом усього дня. Дозатор зручний, працює без нарікань. Продукт зовсім трохи пініться під час нанесення.

Як і рекомендовано наносила його по довжені. По результату, візуально чи на дотик я не помітила НІЯКОЇ різниці використовуючи лінійку з або без пре-шампуню. Хоча сама ідея засобу мене зацікавила, придивлюсь до лінійок призначених для інших цілей.

На тестуванні мініатюра об'ємом 80мл.

Консистенція шампуню більш густа, перлинного кольору із блискітками.

Наносила поверх (у рамках тестування і без) пре-шампуню і на корені, і по довжині, милиться добре у щільну стійку піну. Аромат у всієї лінійки однаковий. Змивається трохи більше по часу від стандартного шампуню, таке враження що він повністю просто не змивається. За результатом мені не вистачало відчуття чистоти, доводилося мити двічі , але і цього, на мій погляд, було недостатньо.

Пробувала виключно шампунь зі своїм бальзамом, і помітила що саме шампунь має тенденцію обтяжувати моє волосся, воно стало важкими та менш об'ємними. Може хтось скаже що воно насичене, але мені тяжке та жирне.

Також я помітила, що відчуття обтяження волосся вплинуло на його структуру і текстуру, воно стало менш слухняним і процес створення укладки чи просто сушіння став більш тривалим.

Графік миття теж постраждав, хоча я і так мию волосся щодня, після використання цього шампуню вже за годину після сушки феном у мене бажання вимити його знову, ніякої легкості ні по відчуттям, ні на вигляд.

У боксику два пробника по 10 мл. Кондиціонер має білий напівпрозорий колір, консистенція трохи рідка за кремову, легка і не жирна.

Мої враження від використання кондиціонеру нейтральні, начебто наносила, але не отримала ніякого позитивного ефекту, воно не стає слухняним, а навпаки якесь заплутане.

Зазвичай я використовую або кондиціонер або маску. У цьому випадку після кондиціонеру (без маски) волосся було погано розчісувалось, на дотик теж було не дуже приємне.

За результатом використання данного продукту відсутність очікуваного ефекту та важкість розчісування.

Маска-філер для зменшення ламкості та відновлення всіх типів пошкодженого волосся Kérastase

На тестуванні два пробника по 15 мл. Консистенція маски щільна, по руці не розтікається. По текстурі як жирненький крем. Запах такий же гарний як і у всієї лінійки, але менш виражений. Колір маски перлинно-білий без шимеру.

По волоссю розподіляється швидко та легко. Розхід сверх мінімальний, буквально горошина по всій довжені приборкує та розплутує волосся. Одного пробника мені хватало майже на тиждень.

Цей засіб з лінійки мене сподобався найбільше. Саме ця маска зі звичайним мас-маркетним шампунем не обтяжує волосся, давала їм блиск та гладкість по довжені, не занадто його обтяжуючи.

На тестуванні три пробничка по 3,5 мл. Пробник у вигляді ампули, яка, як і звичайна, відламується зверху. Засіб рідкий, олійний та жирний. Шляхом проб та помилок вивела для себе дозування рівно 2 краплі, попередньо розігрівши у долонях. Якщо треба приборкати лише кінчики – 1 крапля (хоча виробник рекомендує 1-2 піпетки 🤷‍♀️).

Олійка миттєво вбирається та розгладжує волосся, роблячи його більш слухняним та блискучим, але може залишати жирне відчуття.

Попередження не нехтувати термозахистом при користуванні олійки на вологе волосся перед сушкою феном. Інакше приємний аромат олійки трансформується у менш привабливий та, навіть, відштовхуючій.

Олійка залишила більш нейтральні враження через відчуття важкості та надлишковості яке можна отримати якщо передозувати хоч на одну краплю. Тому перебільшений ефект блиску на грані з брудним волоссям розцінюю як мінус.

Моє волосся фарбоване, не густе, пористе, потребує об'єму у коренів, графік миття: щодень. Власне наглядний результат від лінійки⬇️

Відверто кажучи ця лінійка мені не підійшла, як би я не гралася з дозуванням, нажаль 😔 Вона обтяжила волосся, вплинула на графік миття, мені було не комфортно весь період тестування. І навіть зараз, коли я повертаюсь до свого догляду, наче відчуваю цей накопичувальний ефект що залишився від лінійки, немає відчуття чистоти та звичної легкості. Але це питання часу. Окремо олійка чи окремо маска у точних дозуваннях ще може вписатися у догляд, але чи варто платити такі кошти за таку мороку? Особисто я вважаю що ні. Хтозна, можливо інші лінійки виробника підійдуть мені краще😉

Однак я безмежно вдячна Makeup Club за можливість знайомитись з новими брендами, ви ❤️

Дякую всім за увагу!