Кузя Ю-а

Новинки сухих шампунів від batiste

Новинки сухих шампунів від batiste

Я вже писала про ці сухі шампуні https://club.makeup.com.ua/post/28003/

Але, вони закінчуються і я періодично поповнюю запаси. Зараз, на моїх фото новинки. Одразу скажу, що якість незмінна, а от аромати абсолютно весняно-літні. І це приємно й мило.

Нові аромати це дикі квіти та золоті троянди. Саме аромат rose gold - мені пахне пудровими дорогими квітами. Більш вишуканий, а ніж wild flowers. Адже дикі квіточки - він зовсім ніжно весняний і такий дівчачо вільний)

Нажаль, саме сухими шампунями я почала активно користуватися останні 2 роки. Причина всім відома. Недоспані ночі, тривоги, вдячна, що останнім часом майже відсутні виключення основих комунальних послуг. Проте, не у всіх така милість. І комусь цей шампунь також буде в нагоді Частіше ніж зазвичай.

З останніми дикими ночами, шампунь мене виручає! За декілька хвилин, мій прилизаний пучок чудово трансформується в нічогеньку укладку.

Правила використання сухого шампуню вс пам'ятають?

Для використання злегка струсіть балончик, і, тримаючи його на відстані, розпиліть трохи на прикореневу зону. Додайте засіб у міру потреби. Після розпилення увітріть його у волосся й шкіру голови, поки не залишиться жирних ділянок, і розчешіть!!! І повірте, саме так його і треба використовувати. Гарно вмасувати в шкіру голови і добре вичесати. І весь його абсорбуючий склад гарно подолає сліди забруднення.

‼️Однозначно, це палочка виручалочка і помічник не на щодень. Це для кризових ситуацій. Мати його варто, але це не заміна миття голови. Після використання сухого шампуню, протягом наступної доби - обов'язково необхідно вимити ретельно волосся!

Доречі, розпилювач фантастичний. Дуже класне мікророзпилення.

Новинки сухих шампунів від batiste

Як на мене, доволі достойно. І хоч трошечки по жіночному. Бо от ці пучки вже ніби стали рідними. Але ж навіщо ті довгі коси, як їх ніхто не бачить? Навіть я 😂

Не залишає білих слідів, гарно пахне квітами волосся протягом доби і просто дарує відчуття комфорту!